Абонамент за бюлетин
Тренировките на затворника, том 2
-10%

Тренировките на затворника, том 2

ISBN: 9789546264541
Издател: Аратрон
Издадена: 2015
Брой страници: 416
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 17.00x24.00
Корична цена: 27.00 лв.
Цена: 24.30 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Спорт и туризъм, Спорт и бойни изкуства
ТРЕНИРОВКИТЕ НА ЗАТВОРНИКА 2
Тренировки с тежестта на тялото за напреднали: железен хват, стоманени коси мускули, бронирани стави ...

Пол Уейд

„Тренировките на затворника“ е една от най-добрите книги за трениране със собственото тегло, а с „Тренировките на затворника 2“ Пол Уейд ни отвежда още по-навътре във фините нюанси на тренировката с тежестта на тялото.
Основният принцип в „Тренировките на затворника 2“ е „малко екипировка – големи постижения”. Точно с това ще ви запознае Пол Уейд в тази книга. На ясен и разбираем език и с удивителни познания по анатомия, физиология, кинезиология и психология авторът обяснява как да работите по изключително функционален начин за развиване на не по-малко важните области на тялото като пръстите, предмишниците, врата и прасците.

За спортистите в хвърлянията и бойните спортове, разделът за тренировката на страничната верига – човешки флаг с натискане – е уникален и ефективен метод за трениране на косите коремни мускули и на цялата група странични мускули. Този раздел се откроява като изключително важен и заслужава всеки да му отдели нужното време и енергия, за да го разучи и изпробва. Наистина, това е нов подход към тренировката на страничната верига, който е много по-добър от навежданията настрани и от куфарната мъртва тяга.

Втората част на книгата ще ви разкрие как да изградите възможно най-силните стави, като едновременно с това се освободите от старите болки и страдания в тях. Включена е програмата за функционална подвижност и превъзходно здраве на ставите, създадена от Пол Уейд, която той нарича Трифекта.
Неговият новаторски подход към разтягането и динамичната тренировка е блестящ и свеж, както и съветите му за възстановяване и лекуване на травми. Цялата книга е изпълнена с безброй истински прозрения и ценни съвети от човек, който е достигнал до тях по трудния начин и знае точно за какво говори.

Това, което Пол Уейд прави по-добре от всеки преди него, са невероятните прогресии, които дава за упражненията и разтягането! Той анализира нещата и ни казва точно какво да правим, за да достигнем онова ниво на сила и развитие, към което се стремим. Предоставя ни също и точните критерии за измерване и оценка, благодарение на които да знаем точно кога да преминем към следващото ниво. Като добавим и изцяло практическите и изключително полезни идеи за храненето и психичната нагласа, които са необходими за справяне не само с тренировките, но и с живота изобщо, книгата се превръща в класика, която ще издържи проверката на времето.

Книги, подобни на "Тренировките на затворника, том 2"

Тренировките на затворника
-10%

Тренировките на затворника

Пол Уейд

25.20 лв.
Всичко за хранителните добавки за мъже и жени

Всичко за хранителните добавки за мъже и жени

29.90 лв.
Футбол вече 100 лета

Футбол вече 100 лета

Александър Гигов

15.00 лв.
Реал Мадрид. Владетелят На Европа

Реал Мадрид. Владетелят На Европа

Ники Александров

15.00 лв.
Жужо, Чаво, гол, гол, гол: Тоталният футбол на "Славия" (1971-1981)

Жужо, Чаво, гол, гол, гол: Тоталният футбол на "Славия" (1971-1981)

Николай Кръстев

25.00 лв.

Други книги от Пол Уейд

Коментари за "Тренировките на затворника, том 2"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах