Абонамент за бюлетин
Трансцендентална медитация
-10%

Трансцендентална медитация

Издател: Кибеа
Издадена: 2016
Брой страници: 336
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.50x22.00
Корична цена: 27.00 лв.
Цена: 24.30 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия
„Никой не е имал по-голямо влияние в несекващото пренасяне на практическата мъдрост на Индия към Запада от Махариши Махеш Йоги и неговата трансцендентална медитация. Това увлекателно и изчерпателно издание на основополагащата книга на Джак Форем идва тъкмо навреме, защото знанието в него е жизненоважно за напрегнатата високотехнологична епоха, в която живеем.“

Филип Голдбърг, автор на Американски Веди: как индийската духовност промени Запада – от Емерсън и Бийтълс до йога и медитация

„Новаторската книга на Джак Форем Трансцендентална медитация вдъхнови хиляди хора, включително и самия мен, да изучават медитация и да изследват научните основания на нейната ефективност. В новото издание е извлечено най-ценното от новите открития и стотиците научни статии, публикувани във водещи академични и медицински списания. Както казва самият Махариши за първото издание, тази книга „ясно, изчерпателно и задълбочено представя основната същност на нашето учение“; същото безспорно важи и за новото издание. Горещо препоръчвам на всички да я прочетат и да се възползват максимално от описаните в нея програми. Тя е безценен източник за всички, желаещи светло бъдеще за себе си и за света.“

Джон Хегълин, квантов физик и преподавател, президент на Глобалния съюз на учените за мир, участник в Какво всъщност знаем? и Тайната.

--------------

Джак Форем се запознава с Махариши Махеш Йоги и усвоява Трансценденталната медитация (ТМ ) в края на 1966 г. След обучението си при Махариши в Индия през 1970 г. той оглавява Центъра за Трансцендентална медитация в Ню Йорк и работи в Международния екип на Махариши, води курсове за учители по ТМ в Европа, организира конференции и семинари по темата. Автор е на бестселър за Махариши и трансценденталната медитация.

Джак Форем е един от първите 200 души, обучени от Махариши Махеш Йоги за учители по Трансцендентална медитация. След обучението си в Индия през 1970 г. Форем бързо се превръща в лидер на това световно движение. Работил е в международния екип на Махариши и е помагал за подготовката на нови учители по ТМ в рамките на редица курсове в Швейцария, Белгия и Франция.

Като учител Форем участва в движението за човешки потенциал вече четири десетилетия, водейки курсове и семинари за съзнанието, креативността и духовното развитие в Съединените щати и чужбина. Обучил е хиляди хора на медитация в множество училища, университети и корпорации. Автор, съавтор и вдъхновител е на статии и почти дузина книги за лидерството, естественото изцеление и връзката между науката и духовността.

„Трансцендентална медитация“ е първата книга на Джак Форем. Това преработено и осъвременено издание отразява неимоверното разрастване на движението за ТМ по целия свят от зараждането му до днес, както и стотиците научни публикации за полезните ефекти на техниката.

Книги, подобни на "Трансцендентална медитация"

Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

32.00 лв.
Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия
-10%

Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия

Синди Дейл

72.00 лв.
Магия с връв и възли
-10%

Магия с връв и възли

Бранди Уилямс

19.80 лв.
Предстоящото велико пробуждане
-10%

Предстоящото велико пробуждане

Боб Фрисъл

17.99 лв.
Езотериката на бъдещето
-5%

Езотериката на бъдещето

Брад Олсън

42.75 лв.

Други книги от Джак Форем

Коментари за "Трансцендентална медитация"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах