Абонамент за бюлетин
Толкова различен живот
-10%

Толкова различен живот

ISBN: 9786191508594
Издател: Колибри
Издадена: 2016
Брой страници: 360
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Познай себе си
Как да преодолеете страха и негативните емоции по пътя към мечтите си

Пожелавали ли сте си някога различен живот? Искало ли ви се е да имате повече свободно време, да смените работата, да се преместите в друг град? Ако можете да промените нещо в начина си на живот, поведението, характера, отношенията с другите, бихте ли го направили? Може би и на вас всичко това ви изглежда много трудно, сложно и дори невъзможно за постигане... Казвате си: „Никога няма да успея“, „Нямам достатъчно пари, време, способности, идеи...“. Ако ви звучи познато, тази книга ще ви помогне. Ако търсите конкретно решение, ако искате да следвате сърцето си, ако не знаете откъде да започнете, тази книга ще призове вашата рационалност и чувствата ви, ще ви посочи пътя за постигане на желанията ви, най-накрая ще ви предложи средства, за да изберете истински желания от вас живот.

„Уау! Това е най-вдъхновяващата и задълбочена книга, посветена на живота и промяната, писана през последните години. Конкретни наблюдения, мъдри прозрения и неосъдителен тон, гарнирани с чудесни цитати и истории. Много въздействаща. Силно препоръчителна!"
Дерек Сивърс, автор, говорител на ТЕД, основател на Си Ди Бейби.

---------------------
Лучия Джованини, всепризнат експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика, член на Американската асоциация по психология, обучава в нестинарство, преподава духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха, специалист е по техниките на медитация и е бивш модел. По време на честите си пътувания в Азия, Африка, Латинска Америка и Океания се е учила от духовни водачи, предали й уникални техники и методи за себепознание, често пазени в тайна. Затова и работата й се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и антични ритуали, а семинарите й са посещавани от хиляди хора по целия свят. През 1999 г. създава асоциацията BlessYou!, която се занимава с личностно и социално осъзнаване, заедно със съпруга й Никола са основатели на Свободния университет по еволютивно израстване, признат от Международния институт по невросемантика и на Италианския институт по невросемантика.

Автор е на бестселърите „Толкова различен живот“ и „Заслужавам най-доброто“, помогнали на много хора да извървят дългия път към промяната в себе си.

Книги, подобни на "Толкова различен живот"

12 рецепти за щастие

12 рецепти за щастие

Росица Якобс

15.00 лв.
Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него
-10%

Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него

Росен Кутелов

17.10 лв.
Оптимумът. Емоционално интелигентната организация
-5%

Оптимумът. Емоционално интелигентната организация

Даниъл Голман, Кери Чърнис

20.81 лв.
Оптимумът. Емоционално интелигентната организация - твърда корица
-5%

Оптимумът. Емоционално интелигентната организация - твърда корица

Даниъл Голман, Кери Чърнис

24.61 лв.
Може и да греша
-10%

Може и да греша

Бьорн Натико Линдеблад

16.20 лв.

Допълнителни материали Други книги от Лучия Джованини

Коментари за "Толкова различен живот"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах