Абонамент за бюлетин
Тактики за вземане на решения
-5%

Тактики за вземане на решения

ISBN: 9789546564054
Издател: АлексСофт
Издадена: 2020
Брой страници: 280
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.50x23.50
Корична цена: 19.99 лв.
Цена: 18.99 лв.
12 умствени тактики за по-ясно мислене, управление на несигурността и вземане на по-интелигентни решения.

Книгата за тактики за вземане на решения е практическо ръководство за ръководители, визионери и предприемачи, които искат да изведат своите умения за вземане на решения и решаване на проблеми на следващото ниво. 12-те умствени тактики в тази книга са извадени и вдъхновени от работата и опита на водещи мислители и дейци.

Чрез авангардни модели от области като статистика, политика, икономика, компютърни науки, разузнаване и психология, ще можете да разпознавате схеми, да идентифицирате взаимоотношения и да виждате света от различни гледни точки. Ако сте готови да надстроите процеса на вземане на решения и да заредите с пълна сила своята ефективност, книгата „Тактики за вземане на решения“ е за вас.

Увеличаването на сложността на работата и високата скорост, с която се ръководи бизнесът, са повлияли на всички аспекти на нашия живот. Количеството данни, с което разполагаме, нараства експоненциално и алгоритмите вземат все повече решения вместо нас.

Днешните най-добри лидери активно търсят и придобиват ментални тактики, за да си помогнат да останат ефективни, а техните организации - конкурентоспособни.

Менталните тактики са когнитивните методи, които ни позволяват да осмисляме света, да разпознаваме модели и да идентифицираме взаимовръзки.

---------------------
Саймън Мюлер е ръководител на проекти в Boston Consulting Group. Преди това той е работил като генерален мениджър на BCG Henderson Institute, мозъкът на стратегическите и макроикономическите проучвания в компанията. Саймън консултира индустриални и технологични клиенти в Северна и Латинска Америка, Европа и Азия, където работи основно за стратегически и преобразуващи проекти, съсредоточени върху напредналите технологии като роботика и 3D-печат. Саймън също така е съосновател и на световната организация с нестопанска цел The Future Society (Обществото на бъдещето), която разработва решения за управление, за да гарантира безопасност, справедливост и общ просперитет в светлината на възхода на интелигентните / автономните системи.

Джулия Дар е партньор в Boston Consulting Group. Тя е съосновател и ръководител на BeSmart - инициатива за поведенческа икономика на фирми, където използва своя опит, за да направи организациите по-продуктивни, печеливши и по-щастливи. Тя работи на много места в САЩ, Близкия Изток и Азия в публичния и частния сектор. Джулия също така поема политически и консултативни роли в правителството, включително като частен секретар на министъра на финансите на Нова Зеландия

Книги, подобни на "Тактики за вземане на решения"

Живей в кресчендо
-10%

Живей в кресчендо

Стивън Кови

18.00 лв.
Същото, както винаги
-10%

Същото, както винаги

Моргън Хаузел

16.19 лв.
Изгради живота на мечтите си
-10%

Изгради живота на мечтите си

Ричард Бандлър

20.70 лв.
Как да стигнете там, където искате да сте
-10%

Как да стигнете там, където искате да сте

Рубен Гонзалес

9.00 лв.
Алманахът на Навал Равикант. Наръчник за богатство и щастие
-10%

Алманахът на Навал Равикант. Наръчник за богатство и щастие

Ерик Йоргенсън

13.46 лв.

Други книги от Саймън Мюлер

Коментари за "Тактики за вземане на решения"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах