Абонамент за бюлетин
Тайният кодекс
-5%

Тайният кодекс

ISBN: 9789549625905
Издател: Ергон
Издадена: 2012
Брой страници: 368
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 25.00 лв.
Цена: 23.75 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
"Поздрави от мъртвеца" - обявява Максуел Бродбент от видеозаписа, който е оставил след мистериозното си изчезване от разкошното имение в Ню Мексико. Скандален арт-критик, ловец на съкровища и разбивач на древни гробници, Бродбент е натрупал огромно богатство - картини, скулптури и археологически ценности за над половин милиард долара. Но от тях също няма и следа...

Отначало тримата му синове - повикани с лично писмо от изчезналия - подозират грабеж, но истината се оказва много по-странна: като последно предизвикателство тираничният и ексцентричен Бродбент-баща изисква от синовете си да открият гроба му някъде по света, и то непременно заедно, превръщайки неприязънта си във взаимопомощ - ако искат да си получат наследството.

Пътешествието започва, но братята се опитват да играят един срещу друг, без да подозират, че съвсем не са единствените, решени да се състезават до смърт за съкровището. Най-ценното в него е древен лечителски кодекс на майте - плячка, пред която животът на братята Бродбент не струва пукната пара. Някой вече е платил милиони, някой е готов на всичко... И убийственото преследване набира страшна скорост.

"Тайният кодекс" е великолепен трилър - бърз, високооктанов, блестящ. Ако харесвате "Шифърът на Леонардо" няма начин да не харесате и романа на Дъглас Престън.
USA Тоdау

"Тайният кодекс" е страхотна смес от мистерия, ужас и приключения, които те пленяват и те държат в неистово напрежение; Дъг е разказвач от висока класа.
Ричард Престън

Книги, подобни на "Тайният кодекс"

Изгубената гробница
-10%

Изгубената гробница

Дъглас Престън

17.99 лв.
Кабинетът на доктор Ленг
-10%

Кабинетът на доктор Ленг

Дъглас Престън

17.99 лв.
Диабло меса
-10%

Диабло меса

Дъглас Престън

17.99 лв.
Хищник
-5%

Хищник

Дъглас Престън

19.00 лв.
Сблъсък
-5%

Сблъсък

Дъглас Престън

23.75 лв.

Други книги от Дъглас Престън

Коментари за "Тайният кодекс"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах