Абонамент за бюлетин
Тайните на цифровата фотография - част 3: Професионални фотографски техники - стъпка по стъпка
-5%

Тайните на цифровата фотография - част 3: Професионални фотографски техники - стъпка по стъпка

ISBN: 9789546562883
Издател: АлексСофт
Издадена: 2014
Брой страници: 248
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 19.99 лв.
Цена: 18.99 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Фотография
Скот Келби, автор на "Тайните на цифровата фотография" - Част 1 и 2, най-продаваната книга за цифрова фотография на всички времена, се завръща с продължение на разбиващия бестселър, което подхваща нещата оттам, където ги е оставила предишната част. Получавате още от онази информация тип "А-ха, значи така го правели", по същество и без технически термини, която наистина можете да използвате днес и която е направила първата част толкова успешна.

Книгата има наистина гениална идея и ето как я описва Скот: "Ако с вас бяхме на снимки и ме попитате "Хей, Скот, искам светлината за този портрет да изглежда наистина мека и ласкателна. Колко далеч трябва да поставя софтбокса?", аз няма да ви изнеса лекция за съотношенията при осветяване или за устройствата за изменяне качеството на светлината. В реалния живот просто бих се обърнал към вас и бих ви казал "Премести го възможно най-близо до обекта, но без да влиза в кадър". Е, за това е тази книга: с вас сме излезли на снимки, където аз отговарям на въпроси, давам ви съвети и споделям тайните, които съм научил, точно както бих направил с приятел – без всички технически обяснения и език."

Всяка страница обхваща по една концепция за подобряване на вашите снимки. Всеки път, когато отгърнете страница, научавате за друга професионална настройка, инструмент или трик, с които да преобразите набързо направените си кадри в снимки, достойни за галерия. Ако сте се изморили от правенето на снимки, които изглеждат "добре" и от гледането на снимки във фотографски списания, докато си мислите "Защо и моите не изглеждат така?", то това е книгата за вас.

Това не е книга с теория – пълна с объркващи термини и детайлни концепции. Това е книга, обясняваща кое копче да натиснете, коя настройка да използвате и кога да го правите. С над 200 от най-пазените фотографски "трикове на занаята", книгата ви ще ви помогне да правите драстично по-добри, по-ясни, по-цветни и по-професионално изглеждащи снимки всеки път.

Скот Келби е най-добре продаваният автор на книги за компютри и технологии в света. Той е редактор и издател на списание Photoshop User и е президент на Националната асоциация на Photoshop професионалистите (NAPP). Скот е един от водещите на високо признатата поредица Photoshop User TV и води семинари по цифрова фотография и създаване на изображения в цял цвят. Той е награждаван автор на повече от 50 книги, включително "Цифрова фотография с Photoshop", "The Adobe Photoshop Lightroom Book for Digital Photographers" и "Scott Kelby’s 7Point System for Adobe Photoshop CS3".

Книги, подобни на "Тайните на цифровата фотография - част 3: Професионални фотографски техники - стъпка по стъпка"

Туристическа фотография
-5%

Туристическа фотография

Скот Келби

31.35 лв.
Тайните на цифровата фотография
-5%

Тайните на цифровата фотография

Скот Келби

27.55 лв.
Цифрова фотография с iPhone
-5%

Цифрова фотография с iPhone

Скот Келби

23.75 лв.
Пейзажна фотография
-5%

Пейзажна фотография

Скот Келби

23.75 лв.
Тайните на цифровата фотография, част 6: Светкавици
-5%

Тайните на цифровата фотография, част 6: Светкавици

Скот Келби

18.99 лв.

Други книги от Скот Келби

Коментари за "Тайните на цифровата фотография - част 3: Професионални фотографски техники - стъпка по стъпка"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах