Абонамент за бюлетин
Съпругът. Наръчник за употреба
-5%

Съпругът. Наръчник за употреба

Издател: Еднорог
Издадена: 2017
Брой страници: 56
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Английска
Корична цена: 10.90 лв.
Цена: 10.36 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Свети Валентин
Мечтали ли сте някога за един по-простичък живот? Изпитвате ли носталгия по времената, когато туит беше непозната дума, а Брекзит можеше да се окаже евентуално названието на нов вид зърнена закуска? Имате ли нужда от кратки, ефективни обяснения на съвременни социални феномени като хипстърите или пътеводител из лабиринтите на кризата на средната възраст?

Не унивайте! Новата хумористична поредица наръчници за пораснали деца на двамата известни британски сценаристи Джоел Морис и Джейсън Хейзли е точно за вас. Морис и Хейзли си спомнят за собственото си детство, и по образеца на някогашните книжки, обясняващи на хлапетата сложния заобикалящ ги свят, съставят своята весела поредица за зрели хора, посветена на всевъзможни елементи от нашето ежедневие. Под влияние на детските си спомени те използват като вдъхновение и надграждат работата на знакови илюстратори от 50-те и 60-те години на миналия век. И така, за начало ви представяме:

Съпругът. Наръчник за употреба.
Махмурлукът
Хипстърът

От тези книги ще научите как да се справяте с махмурлука или поне да се правите, че той не съществува, как правилно да боравите със съпруга си, без да го увредите, и какво точно представлява любопитното явление хипстър (подсказваме: не е нова луксозна порода кучета).

Тази забавна поредица от житейски мъдрости ще ви накара да се посмеете над грижите и проблемите, които изпълват живота ни – от кризите на средната възраст през семейните конфликти и сблъсъка с някои нови видове Homo Sapiens до тежки, но неизбежни ситуации като ходенето по срещи.

Книги, подобни на "Съпругът. Наръчник за употреба"

Хипстърът
-5%

Хипстърът

Джоел Морис, Джейсън Хейзли

10.36 лв.
Махмурлукът
-5%

Махмурлукът

Джоел Морис, Джейсън Хейзли

10.36 лв.
Любовта трае три години
-10%

Любовта трае три години

Фредерик Бегбеде

16.20 лв.
Любов
-5%

Любов

Елиф Шафак

18.91 лв.
Италианско лято
-10%

Италианско лято

Сю Муркрофт

15.21 лв.

Други книги от Джоел Морис

Коментари за "Съпругът. Наръчник за употреба"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах