Абонамент за бюлетин
Съдбовен път
-10%

Съдбовен път

ISBN: 9786191573196
Издател: Ибис
Издадена: 2019
Брой страници: 428
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 15.90 лв.
Цена: 14.31 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Животът се свежда до поредица от избори.
Да се вкопчиш в миналото… Да го пуснеш…
Да забравиш… Да простиш…
По кой път ще поемете?

Джуд Фарадей е щастлива съпруга и майка, изцяло отдадена на децата си. Близнаците ѝ Мия и Зак са умни и щастливи тийнейджъри. Когато съученичката им Лекси Бейл, израснала в приемни семейства, влиза в живота на семейство Фарадей, Джуд е онази, която ѝ оказва най-голяма подкрепа. Лекси бързо се превръща в най-добрата приятелка на Мия, а Зак се влюбва в нея и тримата стават неразделни. Но последната година от гимназията донася неочаквано нещастие, когато една нощ най-големите кошмари на Джуд се превръщат в реалност: станал е пътен инцидент. В един миг нейният идиличен живот е разтърсен из основи. Джуд иска някой да понесе наказание за случилото се, а по всичко изглежда, че вината е на осемнайсетгодишната Лекси Бейл.

Лекси губи всичко, което има значение за нея – момчето, което обича, мястото си в семейството, най-добрата си приятелка.
Няколко години по-късно тя се завръща, а сърцето ѝ все още таи чувства към Зак. Изтърпяла наложеното ѝ наказание и по-мъдра от преди, тя иска справедливост. И тогава Джуд ще трябва да се изправи пред жената, в която Лекси се е превърнала…

--------------------------

Кристин Хана е автор на 22 романа, бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. Юрист по образование, тя живее със сина и съпруга си в северозападната част на тихоокеанското крайбрежие на САЩ и на Хаваите. Носителка е на много номинации и награди на Асоциацията на писателите на романси на Америка и на списание „Романтик Таймс“. Романът ѝ „Славея“ (преведен на 43 езика ) е избран от читателите за роман на годината (2015) в категория „Историческа проза“ в Goodreads Choice Awards.

Книги, подобни на "Съдбовен път"

Славея
-10%

Славея

Кристин Хана

14.31 лв.
Четирите вятъра
-10%

Четирите вятъра

Кристин Хана

16.11 лв.
Пролетна магия
-10%

Пролетна магия

Кари Елкс

16.11 лв.
Най-мрачното изкушение
-10%

Най-мрачното изкушение

Даниел Лори

19.71 лв.
Един за друг

Един за друг

Джоана Линдзи

8.50 лв.

Допълнителни материали Други книги от Кристин Хана

Коментари за "Съдбовен път"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах