Абонамент за бюлетин
Сутрешно кафе в Рим
-10%

Сутрешно кафе в Рим

ISBN: 9789547713833
Издател: Кръгозор
Издадена: 2017
Брой страници: 248
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
В Рим понякога е достатъчно само едно кафе, за да се влюбиш!

Кафето е един микросвят, една „Божествена комедия“, коя­то трябва да се изчете за 30 секунди. Всяка чаша кафе е отделна история. Има някаква силна спойка, която прави от тези свързани елементи едно стабилно цяло – ка­фенето, както и кафето в чашата, и зърната, от които е направе­но. Но всяко кафе е с различна консистенция и с различен вкус, както и хората са различни. Тъй като всички пътища водят към кафенето (или поне минават през него), много е важно всеки да успее да намери своето кафе.

Масимо е над трийсетте и е собственик на малко кафене в сърцето на Рим. Всеки ден, когато слънцето изгрява и улиците на града се събуждат от сън, той отваря своето заведение. Прави първото кафе за себе си. После редовните му клиенти идват един след друг и сред различните аромати на подправки и прясно смляна арабика започват сутрешните закачки, шеги и клюки. Масимо приготвя на всеки от тях любимото кафе - с женшен, с много пяна, корето със самбука. Това е неговият живот и няма нужда от нищо друго.

Докато един ден не влиза млада жена - с лунички, изумруденозелени очи и с вид на туристка. Тя изглежда неуловима, далечна, мистериозна, не знае италиански, а на всичкото отгоре пие само чай! Масимо все пак успява да разбере името й – Женевиев, и това, че семейна тайна я свързва с неговото кафене. Той иска да разчупи леда между тях, като я запознава с редовните си посетители и с неповторимия чар на Рим.

Ще успее ли Масимо да намери точната рецепта, с която да накара Женевиев да се влюби в горещата тъмна напитка и в... него?

И дали това ще е достатъчно, за да задържи младата жена, или тайната, която тя пази дълбоко в себе си, ще се окаже по-силна и ще я отведе далече от него?

---------------------------

Диего Галдино живее в Рим и има собствено кафене, където работи като бариста и използва цялото си въображение, за да зарадва клиентите с ароматно кафе. След правенето на хубаво кафе, писането е другата му страст. „Сутрешно кафе в Рим“ е първият му роман, който придобива голям успех. Преведен е на няколко езика.

--------------------

Този роман е една прекрасна изненада. Беше ми препоръчан от приятел и бях много щастлива да го прочетете.
"Сутрешно кафе в Рим" е една от тези истории, които ви оставят усещането за хармония със света, за много усмивки, смях и емоции. Това е една история за романтичната страна на любовта, която ви понася на крилите на своето въображение.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Сутрешно кафе в Рим"

Любовта има твоите очи
-10%

Любовта има твоите очи

Диего Галдино

16.20 лв.
Имението Боско Бианко
-10%

Имението Боско Бианко

Диего Галдино

14.40 лв.
Брегът на костенурките
-10%

Брегът на костенурките

Диего Галдино

14.40 лв.
Вечерно кафе в Рим
-10%

Вечерно кафе в Рим

Диего Галдино

14.40 лв.
Бал във Версай

Бал във Версай

Даниел Стийл

19.99 лв.

Допълнителни материали Други книги от Диего Галдино

Коментари за "Сутрешно кафе в Рим"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах