Абонамент за бюлетин
Среднощният диамант
-10%

Среднощният диамант

ISBN: 9789542824251
Издател: Сиела
Издадена: 2017
Брой страници: 520
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 15.90 лв.
Цена: 14.31 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи, Исторически
Втора част от трилогията "Бляскавият двор"

В „Среднощният диамант“ Ришел Мийд ни разкрива неподозирани дълбочини и пролуки в лъскавия и елегантен свят на „Бляскавият двор“, където се крие мрачната реалност на борбата на едно момиче за свобода.

Бежанка от ужасна война, Мира е прогонена от родината си и захвърлена в друга, която не желае да я приеме. Но по стечение на обстоятелства, които променят живота й завинаги, тя получава шанс за ново бягство – сред коридорите на Бляскавия двор.

Бляскавият двор е училище по етикет със строги вътрешни порядки, което превръща момичетата от бедно потекло в истински дами, за които после намира богати съпрузи в Новия свят. Момичетата, които се стараят, могат да се надяват на блестящо бъдеще, толкова различно от всичко, което познават до момента. Но Мира отново се оказва жертва на предразсъдъци – не само от останалите момичета в Двора, но и от кандидатите ѝ за женитба.

На дневна светлина Мира свежда глава и учи порядки, които да я превърнат в просто поредната идеална съпруга, заедно с новите си приятелки – тайнствената Аделейд и амбициозната Тамзин. Когато слънцето залезе обаче, Мира готви съвсем различен план за действие – план, който може да доведе до обесването ѝ във Върховния съд на Адория.

„Среднощният диамант“ е необикновената история на момиче, което върви срещу целия свят, за да си проправи път към любовта, приятелството и може би дори свободата.

------------------

Влюбих се в тази книга. Харесва ми колко добре прави прехода от предишната книга и също миговете между книгите, които се застъпват. Харесва ми, че Мира е толкова уверена жена, как винаги се бори за правотата без значение през какво минава. Нямам търпение да чуя гледната точка на Тамзин и съм много развълнувана за следващата част.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Среднощният диамант"

Бляскавият двор
-10%

Бляскавият двор

Ришел Мийд

12.51 лв.
Последната саможертва, книга 6
-10%

Последната саможертва, книга 6

Ришел Мийд

17.91 лв.
Кръвни връзки, книга 6: Рубиненият кръг
-10%

Кръвни връзки, книга 6: Рубиненият кръг

Ришел Мийд

12.51 лв.
Кръвни връзки, книга 5: Сребристи сенки
-10%

Кръвни връзки, книга 5: Сребристи сенки

Ришел Мийд

12.51 лв.
Джорджина Кинкейд, книга 2: Триумфът на сукубата
-10%

Джорджина Кинкейд, книга 2: Триумфът на сукубата

Ришел Мийд

10.71 лв.

Други книги от Ришел Мийд

Коментари за "Среднощният диамант"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах