Абонамент за бюлетин
Спомнете си кои сте
-10%

Спомнете си кои сте

ISBN: 9789546554666
Издател: Бард
Издадена: 2014
Брой страници: 768
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 24.99 лв.
Цена: 22.49 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Анализ на света, в който живеем
 
Дейвид Айк свързва по впечатляващ начин хора и събития, които на пръв поглед нямат нищо общо помежду си. Така пред очите ни изниква необикновено ясна и точна картина на глобалната политика, в която не остава и следа от обичайната сложност, обърканост и загадъчност.

Трагедията от 11 септември 2001 г. не е дело на арабски терористи, а част от план за ограничаване на свободите на американците и за окупиране на чужди държави. Европейският съюз върви към диктатура, упражнявана от Брюксел, хранителните добавки и масовите ваксинации водят към депопулация на планетата, а теориите за “климатичните промени” и “глобалното затопляне” не са нищо повече от скандална лъжа. Петролната криза от 70-те години, огромната задлъжнялост на Третия свят и финансовата криза от 2008 г. са част от плана на шепа банкери и индустриалци за установяване на световно господство. Свалянето на Кадафи и Арабската пролет също са важни моменти от плана за установяване на контрол над петролните и финансовите активи в региона.

АЙК СИГУРНО Е ПОЛУДЯЛ?!
 
Необходимо е само да се огледате, за да разберете, че не той, а светът, в който живеем, е луд. Дейвид Айк е просто достатъчно прозорлив и доблестен, за да насочи вниманието ни към този факт.

Книги, подобни на "Спомнете си кои сте"

Други книги от Дейвид Айк

Коментари за "Спомнете си кои сте"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах