Абонамент за бюлетин
Специална съботна нощ
-5%

Специална съботна нощ

ISBN: 9786191650286
Издател: Ергон
Издадена: 2014
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 17.10 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Д-р Емъри Шарбоно изчезва в планините на Северна Каролина. Докато съпругът ѝ Джеф, раздразнен от скорошен спор помежду им, осъзнае, че мълчанието и липсата ѝ са нещо повече от цупене, и се обади в полицията – мястото става недостъпно: студ, заледени пътища, гъста мъгла, нощ… Много специална съботна нощ.

Емъри идва в съзнание в нечие чуждо легло, в съвършено непозната хижа, със сериозна черепна травма. И в компанията на мъж, чието минало на насилник е толкова тъмно, че той дори не иска да ѝ каже името си. Никакъв телефон, няма интернет, няма хора на километри наоколо, но тласкана от страха, Емъри е решена с цената на всичко да избяга от плен.

Неочаквано обаче тя и нежеланият ѝ „домакин“ ще имат опасна среща с хора, които имат свой собствен кодекс за правосъдие. И преди да се усети, Емъри става свидетел – и съучастник по неволя – в поне две престъпления…

Докато полицията подозира Джеф в „бърз развод“, а агент на ФБР е на път да залови човека, който я държи в плен, Емъри започва да се пита дали правосъдието слага край на злото, и как погрешното става правилно в ръцете на мъжа, който буди толкова страх, но също и толкова страст… и дали мрачният тип без име е неин враг, или напротив – спасител: от лъжата, от предателството, от коварството на ония, които искат гибелта ѝ, и от мъката да правиш избор, когато нямаш избор.

Изключително увлекателен, непредвидим, с динамичен и напрегнат сюжет, с майсторски заплетена криминална и любовна интрига, „Специална съботна нощ“ несъмнено е сред най-добрите романи на Сандра Браун – връх на всичко, което е писала до сега и което я е превърнало в един от най-обичаните световни автори.

Книги, подобни на "Специална съботна нощ"

Смъртоносна игра

Смъртоносна игра

Сандра Браун

19.95 лв.
Увлечението

Увлечението

Сандра Браун

17.95 лв.
Димна завеса

Димна завеса

Сандра Браун

17.95 лв.
Ниско налягане
-5%

Ниско налягане

Сандра Браун

17.10 лв.
Игра на котка и мишка

Игра на котка и мишка

Сандра Браун

17.95 лв.

Други книги от Сандра Браун

Коментари за "Специална съботна нощ"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах