Абонамент за бюлетин
Скандал
-10%

Скандал

ISBN: 9786191642823
Издател: Enthusiast
Издадена: 2018
Брой страници: 376
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 13.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза
Запознайте се с Виктория. За ослепителната, богата и властна собственичка на бизнес империя няма нищо непостижимо в света на големите игри. Но каква роля ѝ е отредила съдбата в играта на любов? И накъде ще поеме, когато силата на желанието се сблъска с веригите на идеалния брак?

Павел е успешен продуцент, но какво му струва да бъде мъжът до Виктория? И каква цена трябва да плати, за да се задържи в този бранш, който се влияе от настроенията на звездите и капризите на публиката?

Виктор, младият и привлекателен син на звездната двойка, има сериозни амбиции. Но дали ще научи уроците си, или ще се провали?

Съни е най-добрият папарак в България. Пътят към сбъдването на най-голямата му мечта е осеян с непреодолими препятствия. Ще успее ли телевизионната водеща Ванеса, с която правят горещ секс, да му помогне?

Донко и Кара са млади, красиви и талантливи актьори. Каква обаче е тайната на успешния брак и през какво преминава една майка, за да съхрани себе си?

„Скандал“ е зашеметяващ, шокиращ и спиращ дъха роман с напрегнат сюжет и горещи сцени. Той ще ви накара да се замислите за най-съкровените си желания и за това на какво сте готови, за да ги постигнете.

-------------------

Венета Райкова започва своята журналистическа кариера през 1992 г. като водещ в БНТ на предаването „Цветовете на нощта“ и едновременно с това работи като редактор и репортер в първия светски вестник у нас – в. „Хайлайф“. Същата година печели първия конкурс „Мини мис България“. През 2004 г. става автор и водещ на първия телевизионен таблоид „Горещо“, който се излъчва успешно повече от десет години.

Носител на престижни награди като „Жена на годината“ и „Мис ТВ Чар“ и т.н.

Завършила е право и икономика.

Венета Райкова е автор на четири романа: „Триумфът на кучките“, „Вещицата“, „Инсомния“ и „Вендета“, превърнали се в бестселъри и преиздавани многократно. През последните години тя е и автор и водещ на редица скандални предавания по БНТ, Нова телевизия и БТВ. Знакови остават интервютата ѝ за предаванията „Горещо“ и „Папараци“.

„Скандал“ е петия ѝ роман.

Книги, подобни на "Скандал"

Куклите

Куклите

Венета Райкова

18.00 лв.
Завист

Завист

Венета Райкова

18.00 лв.
Милионерката

Милионерката

Венета Райкова

18.00 лв.
Вещицата

Вещицата

Венета Райкова

18.00 лв.
Вендета

Вендета

Венета Райкова

18.00 лв.

Други книги от Венета Райкова

Коментари за "Скандал"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах