Абонамент за бюлетин
Сияйна звезда
-10%

Сияйна звезда

ISBN: 9786191571772
Издател: Ибис
Издадена: 2016
Брой страници: 328
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 15.00x21.00
Корична цена: 13.90 лв.
Цена: 12.51 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Нещата не потръгват много добре.
Всъщност никак добре...

Пайпър Дъв е жена с мечта – да стане най-добрият частен детектив в Чикаго. Първият й случай е да следи бившия куотърбек на „Чикаго Старс“ Купър Греъм. Проблем? Греъм я забелязва и никак не е очарован.

Купър Греъм приключва със спортната си кариера, когато е на върха на славата си, и е готов да се посвети изцяло на новото си бизнес начинание – откриването на верига нощни клубове. Впечатлен от ефективността на Пайпър, Куп решава да я наеме да държи под око служителите на новия му луксозен клуб. Но когато започват да се случват поредица от инциденти, застрашаващи живота на бившия спортист, детективката е твърдо решена да го пази и да разкрие кой стои зад нападенията, независимо дали Купър го желае, или не...

Безпардонна спортна звезда и напориста частна детективка са изправени един срещу друг в този остроумен, свеж и неустоим роман от любимата авторка, оглавяваща класациите на „Ню Йорк Таймс“, спечелила сърцата на читателите с незабравимите си герои и искрящия си и завладяващ хумор.

„Никой не може да разказва истории както Сюзън Елизабет Филипс. Нейното уникално умение да съчетава колоритни герои с неповторим хумор ги прави единствени по рода си.“
Романтик Таймс

„Любовните истории на Сюзън Елизабет Филипс на мига завладяват сърцето на читателя и остават незабравими завинаги.“
Оукланд Прес

----------------

Високо оценена от критиката и носителка на редица награди, Сюзън Елизабет Филипс има безброй почитатели по целия свят заради пленителните й любовни истории, които с еднаква сила умеят да докосват чувствителните струни на човешката душа и в същото време да забавляват с невероятния си хумор.

Сюзън Елизабет Филипс е единствената четирикратна носителка на престижнaтa награда ЛЮБИМА КНИГА НА ГОДИНАТА, присъждана от Romance Writers of America.

----------------

След всички тези години, Филипс все още успява да ме очарова със своите герои и истории. Пайпър е жена-мечта, а Купър е найната пълна противоположност. Щеше ми се всички герои от предишните й книги също да участват, но тук можем да срещнем Фоб, както и Анабел. Извинявам се, но мисля да препрочета всичките книги отново.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Сияйна звезда"

Сблъсък на звезди
-10%

Сблъсък на звезди

Сюзън Елизабет Филипс

13.41 лв.
Дива роза
-10%

Дива роза

Сюзън Елизабет Филипс

13.41 лв.
Първата дама
-10%

Първата дама

Сюзън Елизабет Филипс

13.41 лв.
Героите са моята слабост
-10%

Героите са моята слабост

Сюзън Елизабет Филипс

12.51 лв.
Съдбовно бягство
-10%

Съдбовно бягство

Сюзън Елизабет Филипс

13.41 лв.

Други книги от Сюзън Елизабет Филипс

Коментари за "Сияйна звезда"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах