Абонамент за бюлетин
Силата на мисълта
-10%

Силата на мисълта

Издател: Жануа '98
Издадена: 2016
Брой страници: 368
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 13.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Познай себе си
ОТ ДУХОВНИЯ УЧИТЕЛ, КОЙТО РАЗКРИ СИЛАТА НА ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕНЕ
„Емет Фокс беше един от най-великите световни учители-метафизици. Неговата работа е повлияла дълбоко духовното израстване на милиони хора, включително и моето собствено.“
МАРИАН УИЛЯМСЪН

Емет Фокс (1886-1951) е един от най-влиятелните духовни водачи на ХХ век и пионер в движението на Новата мисъл. Неговото смело и динамично послание, а именно идеята, че нашите мисли оформят действителността, в която живеем – е променило живота на милиони хора по целия свят и е повлияло на някои от най-важните духовни писатели на нашето време като Уейн Дайър, Естер Хикс и Луиз Хей – всички повярвали в силата на позитивното мислене.

СИЛАТА НА МИСЪЛТА е освежаващо актуална. Този класически текст за позитивното мислене е написан от един от най-великите мотивационни писатели в света и предлага вълнуващи идеи за лична трансформация и промяна. Базирана на простото послание на Емет Фокс, че "мислите са неща", книгата изследва всички потенциални ползи от творческото и ефикасно използване на тази максима. Тези трийсет и едно вдъхновяващи есета показват как можем да постигнем здраве, успех, щастие и свобода на духа чрез силата на положителната мисъл. Публикувана за първи път през 1940 г., СИЛАТА НА МИСЪЛТА е била непресъхващ източник на сила и обновление за няколко поколения читатели.

Тази книга има за цел да ви научи на принципите, чрез които да изградите живота си върху основата на положителното мислене. Цялата ни сила се съдържа в креативната ни мисъл. Мисълта е ключът към живота, така че човек е това, което мисли в сърцето си.

Днес хората все по-малко разбират колко важна е силата на мисълта за изграждането на съдбата на всеки един човек. Смътно съзнават, че мислите са неща, но не познават Великия Закон, по който да използват мислите си.

„Изпитвах особено спокойствие и радост, докато работих над тази духовна книга, защото ми се случи това да съвпадне с много важен момент от живота ми. През всичките тези вълнуващи месеци аз бях сякаш нежно закриляна от един ангел – този, който сигурно е водил и ръката на Емет Фокс. Написана с огромна вяра в Бог, без никакъв патос или догматизъм, СИЛАТА НА МИСЪЛТА ми обясни по прост, уместен и искрен начин всичко, което само съм усещала и долавяла, четейки някои от текстовете в Библията и считайки себе си за православна християнка. Книгата е буквално ръководство за чист и красив живот, изпълнен с упование и надежда, тя по деликатен начин придава смисъл и дава цел на нашето пътуване. Изпълва ни с вяра в Бога и ни съветва да пожелаем всичко чрез ежедневната молитва, която би ни дала толкова много – любов, спокойствие, успех, здраве и постигане на всичките ни мечти, цели и блянове. Всичко идва по местата си – просто трябва да знаем как да го пожелаем! Можем да се справим с всяка беда, болест или горест – просто трябва да знаем как да го поискаме. Винаги интуитивно съм знаела, че това е така, но тази книга ми го обясни съвсем ясно - невероятно е, наистина чудо – усетих, че Бог е тук, повече от всякога. И че наистина става дума за любов.“
Искра Ангелова, журналист и актриса, преводач на книгата.

"Емет Фокс е мой учител. От неговите текстове научих как да живея духовен живот. Той означава много за мен и може да означава много и за вас, защото свежда до ежедневна практика изцеляващите послания на религията."
Бърни Сийгъл, автор на "Любовта и чудесата в медицината"

"Емет Фокс ми донесе огромно духовно вдъхновение и интелектуална сила."
Стив Чандлър, автор на "Вашата история"

Книги, подобни на "Силата на мисълта"

365 дни с Емет Фокс
-10%

365 дни с Емет Фокс

Емет Фокс

14.40 лв.
Може и да греша
-10%

Може и да греша

Бьорн Натико Линдеблад

16.20 лв.
Скрита дарба
-10%

Скрита дарба

Полина Помплиано

17.91 лв.
Стани каквото си
-5%

Стани каквото си

Алън Уотс

17.10 лв.
Как да живеем в ерата на тревожността
-10%

Как да живеем в ерата на тревожността

Франк Талис

23.40 лв.

Други книги от Емет Фокс

Коментари за "Силата на мисълта"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах