Абонамент за бюлетин
Силата на ащанга йога
-10%

Силата на ащанга йога

ISBN: 9789546264213
Издател: Аратрон
Издадена: 2014
Брой страници: 328
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 17.00x24.00
Корична цена: 25.00 лв.
Цена: 22.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Спорт и туризъм, Спорт и бойни изкуства
Ащанга йога е много повече от серия физически упражнения. Тя е техника за осъзнаване на тялото, която ви помага да постигнете и преживеете по-дълбоки нива на покой, нарастване на енергията и по-добро здраве. Практикувайки тази динамична форма на йога, вие трябва да предизвикате в достатъчна степен себе си, за да разширите съзнанието си и да трансформирате тялото си. Мъдростта, придобита чрез истинското самоосъществяване, ще ви помогне да познаете себе си дълбоко, непосредствено и мощно. С редовна практика ще станете свидетели на промяната на своето тяло, ще се чувствате заредени с повече енергия и в действителност ще бъдете по-щастливи и състрадателни.

В тази книга Кино Макгрегър, ученичка на Шри К. Патаби Джойс, представя първата серия на практиката и показва как ащанга йога може да стане фундаментален път за духовна трансформация и индивидуално развитие. Макгрегър разглежда историята и традицията на ащанга йога и разкрива как нейната философия се проявява в съвременния начин на живот и избора на здравословна диета. Включени са ясни, поетапни инструкции за изпълнението на всички асани от първата серия на ащанга йога: пози в стоеж, седеж, извиване назад, усукване, отваряне на таза и заключителните пози, заедно с подробни обяснения за изпълнението на Слънчевия поздрав. Авторката описва разбираемо и детайлно всяко движение в отделните пози, както и дишането на всеки етап от практиката. Дадени са и алтернативни варианти на някои по-трудни пози, които могат да се използват от учениците, които сега се заемат с практиката на ащанга йога. Тази книга може да бъде прекрасно ръководство и за по-напредналите практикуващи за усъвършенстване на техниката им и навлизане в духа на ащанга йога отвъд асаните. Всички асани включват снимки на позите, изпълнени от авторката.

„Практикуването на ащанга йога означава да решиш да повярваш в себе си независимо от всичко. Моята мечта да направя света едно по-спокойно място се сбъдва всеки път, когато споделям ащанга йога с искрени и всеотдайни ученици. Надявам се, че ще приемете дара на практиката и ще й позволите да трансформира вашия живот така, както промени и моя.“

Кино Макгрегър

Книги, подобни на "Силата на ащанга йога"

Тай Чи. Гимнастика за здраве и младост
-10%

Тай Чи. Гимнастика за здраве и младост

Лой Со

9.89 лв.
Всичко за хранителните добавки за мъже и жени

Всичко за хранителните добавки за мъже и жени

29.90 лв.
Футбол вече 100 лета

Футбол вече 100 лета

Александър Гигов

15.00 лв.
Реал Мадрид. Владетелят На Европа

Реал Мадрид. Владетелят На Европа

Ники Александров

15.00 лв.
Жужо, Чаво, гол, гол, гол: Тоталният футбол на "Славия" (1971-1981) - твърда корица

Жужо, Чаво, гол, гол, гол: Тоталният футбол на "Славия" (1971-1981) - твърда корица

Николай Кръстев

30.00 лв.

Други книги от Кино Макгрегър

Коментари за "Силата на ащанга йога"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах