Абонамент за бюлетин
Серафина и изгубеното сърце
-10%

Серафина и изгубеното сърце

ISBN: 9786191514083
Издател: СофтПрес
Издадена: 2017
Брой страници: 296
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 14.90 лв.
Цена: 13.41 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Детска литература, Романи за деца и юноши
Бестселър поредица # 1 на New York Times

„Серафина и изгубеното сърце“ събира най-доброто от първите две книги в бестселър поредицата и го заплита с мистериозни решения и неочаквани обрати, за да изгради разтърсващ финал. – Deseret News

Серафина се буди в мрак. Светът, който познава, си е отишъл завинаги и вече нищо не е същото. Приятелите постъпват немислимо. Враговете са по-силни от всякога. Пазителката на „Билтмор“ отново повежда битка срещу древно зло, но този път залогът е не само имението. Фина рискува собствения си живот и всичко, което обича. Бурята идва.

Никога не сте срещали момиче като Серафина.

След победата над Мъжа с черния плащ и Стареца от гората Серафина получава всичко, за което е мечтала. Самотните мигове в мазето на „Билтмор“ отдавна са минало. Вече е част от дневния свят на имението, а нощем тича с майка си – пумата. В живота й има приятелства, има любов, има семейство.
Или е имало? До мига, в който отваря очи и вижда единствено мрак.
Не знае къде е, нито какво се е случило. И скоро разбира, че светът, който познава, си е отишъл завинаги. Старите приятели постъпват немислимо. Старите врагове са по-силни от всякога.
Към „Билтмор“ приижда мистериозна заплаха, сила без име, която носи нечувани бури, залива поляните с бесни порои и пали горите. Серафина трябва да открие истината за отминалите дни и да се научи да владее неподозирани сили.
За пореден път пазителката на „Билтмор“ повежда битка срещу могъщо и древно зло, но този път на карта е заложено не само имението. Фина рискува собствения си живот и всичко, което обича.
Бурята идва…

Робърт Бийти създава завладяваща поредица от детски романи с ярки и убедителни герои, в която мистерия, магия и исторически факти се смесват в едно вълнуващо и неустоимо цяло. Първата книга от трилогията – „Серафина и черният плащ“, печели престижната литературна награда Пат Конрой в категорията за детски книги и се превръща в бестселър на Amazon, Barnes & Noble и Publishers Weekly, а в класацията на New York Times се задържа повече от 60 седмици. През 2015 година става най-харесваната детска книгa в Goodreads.

Присъедини се към приключенията на Серафина! https://www.facebook.com/groups/serafinabg/

-------------

Робърт Бийти е написал най-добрата книга от поредицата. Още като я зачетох и не можах да я оставя. Аз съм само на 10 години, но прочетох книгата за ден и половина. Тя е изключително вълнуваща и дори смятам, че хората от всякаква възраст биха й се зарадвали. Тази по нищо не прилича на останлите, защото когато и да решите, че знаете какво ще се случи, нещата започват да се променят.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Серафина и изгубеното сърце"

Серафина и магическият жезъл
-10%

Серафина и магическият жезъл

Робърт Бийти

13.41 лв.
Анн от фермата Зелените стрехи
-10%

Анн от фермата Зелените стрехи

Луси Мод Монтгомъри

53.91 лв.
София Валдент, президент

София Валдент, президент

Андреа Бийти

20.00 лв.
Животът на марионетките

Животът на марионетките

Т. Дж. Клун

27.00 лв.
Дарът на тъмната падина, книга 2

Дарът на тъмната падина, книга 2

Кийрън Ларуд

19.99 лв.

Други книги от Робърт Бийти

Коментари за "Серафина и изгубеното сърце"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах