Абонамент за бюлетин
Седмата вълна
-10%

Седмата вълна

ISBN: 9789547692367
Издател: Обсидиан
Издадена: 2010
Брой страници: 256
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 13.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
Еми Ротнер и Лео Лайке никога не са се виждали, но се влюбват един в друг, след като месеци наред си разменят имейли. Тъкмо когато решават да се срещнат, съпругът на Еми разбира за виртуалната им връзка и тайно от нея пише на младия необвързан мъж. Но Еми вече знае къде живее Лео и срещата им е въпрос на дни. Ето защо той приема предложението за научно изследване в Америка и мистериозно изчезва от живота й.

След девет месеца Лео се завръща във Виена. В пощенската кутия го очаква имейл от Еми. Двамата възобновяват кореспонденцията си и осъзнават, че чувствата им не са останали в миналото. Отново започват да обмислят възможността за реална среща. Ситуацията обаче се усложнява от факта, че междувременно Лео е намерил своята половинка, а Еми все още не се е разделила със съпруга си. Дали те ще продължат да живеят така или ще застанат на пътя на седмата вълна?

Необикновена любовна история, чието виртуално начало е част от емоционалната биография на все повече хора днес.

Книги, подобни на "Седмата вълна"

Да си обичаш парите
-5%

Да си обичаш парите

Даниел Глатауер

15.20 лв.
Вечно твой
-10%

Вечно твой

Даниел Глатауер

12.60 лв.
Бал във Версай

Бал във Версай

Даниел Стийл

19.99 лв.
Сингулярност

Сингулярност

Балсам Карам

18.00 лв.
Бисери на мъдростта

Бисери на мъдростта

Огняна Иванова

19.90 лв.

Други книги от Даниел Глатауер

Коментари за "Седмата вълна"
Калинко - 09/01/2011
Да!Да!Да!Вълнуващият диалог между двамата продължава!Защо отлагах да я прочета?!?Знаех какъв е краят.Има ли някой, който би очаквал нещо друго във втората книга?! И все пак, авторът си го бива, не се "предаде" лесно... Бяха необходими доста чаши уиски и бордо. Да не говорим, че се оказа, че гл. герои само си мисли, че "чете" и "разбира" правилно.
Сега знам защо изчаках толкова с прочита. Почувствах се като на посещение в сладкарница след едногодишна диета. Опитвах хапка по хапка. Усещането за наслада се събуждаше лавинообразно, докато не ме посети "седмата вълна" и не си поръчах второ парче... След това се почувствах а/щастлива б/преяла с/нещастна, че съсипах диетата и винована, че не мога да кажа кога ще я започна отначало... Последното изречение прочетете така: а/щастлив край и аз съм щастлива б/аз съм даже повече от щастлива. Получих истински фойерверки в очите насред неделното утро с/няма трета книга.
Ако всичко това е лишено от смисъл за вас, най-веротяно не сте чели първата и втората книга от автора и е време да се захванете!
Ако се подсмихвате, значи все още има надежда някой да разбере за какво говоря...

П.П. Уважаеми г-н Младен Ганев, преводът Ви е страхотен, но аз все пак имам от какво да се оплача!Представете си само, заради прекрасно свършената от Вас работа, сега трябва да изчакам поне 2 години /колкото трае виртуалната връзка на героите/, за да мога да си купя книгата на немски език и да се отдам на удоволствието на повторния й прочит.Сами разбирате, че това Ви прави най-"ужасния" човек в това неделно утро!!! /Не поставям най в кавички, за да стане ясно, че при заместване на думата в кавички в горното изречение с по-подходяща, градацията остава в сила ;)

Aniela - 02/06/2010
Романтичен разкош! И не само... Препоръчвам горещо

Анелия - 27/05/2010
Тази книга ми хареса повече от първата. Доста интересна история написана с имейли. Напомня ми много на филма "Имате поща", затова реших да прочета и книгата. Приятно четене на всички!

Боряна - 27/05/2010
И тази книга е прекрасна!Очаквам с нетърпение издаването на друга книга на същия автор.

Албена Филкова - 19/05/2010
Ей че хубава корица! Предишната книга на този автор я прочетоха всичките ми приятелки, дано и тази е толкова добра!

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах