Абонамент за бюлетин
Светлина в пукнатините
-10%

Светлина в пукнатините

ISBN: 9786191514830
Издател: СофтПрес
Издадена: 2019
Брой страници: 512
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 17.99 лв.
Цена: 16.19 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Криминалета
Изчезнала е възрастна жена и жителите на Трите бора се обръщат към инспектор Гамаш за помощ. За своя изненада той бързо узнава, че става дума за една от най-известните личности в целия свят. Детективът малко по малко разплита мистерията, но едновременно с това е принуден да разкрие и престъпление, планирано десетилетия наред точно под носа му.

Коледа наближава и повечето жители на Квебек са обхванати от еуфорията на празничния дух. За главен инспектор Гамаш обаче мразовитият сезон носи само поражения. Повечето му служители са напуснали отдел „Убийства”, старият му приятел и заместник Жан Ги Бовоар не му говори от месеци, а началството си е поставило за цел да го отстрани.

Именно тогава Мирна Ландерс се свързва с Гамаш, за да му каже, че нейна дългогодишна приятелка е обещала да ѝ гостува в Трите бора, но така и не е пристигнала. Озадачен от нежеланието на Мирна да разкрие истинското ѝ име, Гамаш скоро разбира, че изчезналата жена е една от най-известните личности не само в Северна Америка, но и в целия свят.

Главният инспектор се заема да разнищи мистерията, но едновременно с това му се налага да разкрие престъпление, назрявало с десетилетия в самото ядро на квебекската полиция. Престъпление, в което инспекторът не знае кой е замесен и на кого може да се довери. Времето изтича, а той на всяка цена трябва да стигне до истината. Или да стане свидетел как светът около него се пропуква и рухва…

Луиз Пени е единствената в света седемкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи”. Романите ѝ са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи.

Книги, подобни на "Светлина в пукнатините"

Свят на куриози
-10%

Свят на куриози

Луиз Пени

21.59 лв.
Къщи от стъкло
-10%

Къщи от стъкло

Луиз Пени

16.19 лв.
Лудостта на тълпите
-10%

Лудостта на тълпите

Луиз Пени

21.59 лв.
Всички демони са тук
-10%

Всички демони са тук

Луиз Пени

21.59 лв.
По-добър човек
-10%

По-добър човек

Луиз Пени

17.99 лв.

Други книги от Луиз Пени

Коментари за "Светлина в пукнатините"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах