Абонамент за бюлетин
Свастика
-10%

Свастика

ISBN: 9789543302673
Издател: Унискорп
Издадена: 2010
Брой страници: 416
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Канадска
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
Романите на Майкъл Слейд са винаги комбинация от силни и характерни герои, ужасяващи подлеци и исторически събития. Базирана на не толкова популярни исторически факти, романа "Свастика" поразява с вледеняващи разкрития и истории, движейки се между времето от Втората световна война и полицейското разследване във Ванкувър.

В канадската полиция във Ванкувър постъпват сигнали за убийства, при които на всяка от жертвите е издълбана свастика в челото. Двамата серийни убийци, наречени Свастика и Ариеца, вярват, че с техните действия са предприели чистка на обществото и че това е необходимото и естествено зло, за да възтържествува новата раса на господарите. Но има още нещо, което никой не знае. Когато специален екип от разследващи агенти от ФБР се заема да залови двамата психопати, те се сблъскват с изненадващи и ужасяващи факти. Полицията попада на скрити архиви, които разкриват че замесени са още правителството, Пентагона. Играта на котка и мишка изпраща следователите към друга още по-секретна операция от последните години на Втората световна война и щаба на Хитлер. Документите свидетелстват за разработването и изпробването от нацистите на нови оръжия за масово поразяване. Разследването стига и до пазени в тайна секретни американски технологии за нови видове следвоенни оръжия. Изключително интригуващ и много динамично развиващ се трилър, който отвежда читателя ту в мрачното минало на Третия райх, ту към съвременните прояви на нацизма.

Майкъл Слейд е псевдоним на творческия тандем Джей и Ребека Кларк - баща и дъщеря. Джей Кларк е практикуващ адвокат във Ванкувър и е участвал в екип, разследвал повече от сто убийства. Въз основа на този опит, заедно с дъщеря си, той създава трилъри за специално звено в канадската полиция.

Книги, подобни на "Свастика"

Харесвате го по-мрачно

Харесвате го по-мрачно

Стивън Кинг

29.99 лв.
Харесвате го по-мрачно - твърда корица

Харесвате го по-мрачно - твърда корица

Стивън Кинг

36.99 лв.
Специален агент

Специален агент

Нелсън Демил

19.99 лв.
По ръба
-10%

По ръба

Улф Квенслер

21.60 лв.
Порочни истории - колекция
-5%

Порочни истории - колекция

Ана Хуанг

56.05 лв.

Други книги от Майкъл Слейд

Коментари за "Свастика"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах