Абонамент за бюлетин
Сбогом, извинения!
-10%

Сбогом, извинения!

ISBN: 9789544746049
Издател: Кибеа
Издадена: 2012
Брой страници: 288
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x20.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Познай себе си
На страниците на тази книга д-р Уейн Дайър показва как да промените саморазрушителните мисловни модели, които ви пречат да живеете на най-висшите нива на успех, щастие и здраве. Дори да знаете какво да мислите, промяната на мисловни навици, които са били с вас още от детството, може да се окаже трудна задача.

Ако се променя, това ще доведе до семейна драма... Твърде стар съм или твърде млад съм... Твърде зает съм и уморен... Не мога да си позволя нещата, които истински желая... Ще ми бъде много трудно да направя нещо по различен начин... Винаги съм си бил такъв... Тези обяснения може да изглеждат верни, но всъщност са просто извинения. Работата по промяната на мисловните модели всъщност се свежда до отхвърляне на досадните стари извинения и изследване на вашите убеждения в нова светлина.

В тази основополагаща книга Дайър изброява съзнателните и подсъзнателните ментални патерици, използвани буквално от всекиго, както и начини да ги отхвърлим веднъж завинаги.

Ще се научите на конкретни въпроси към всяко извинение и след това ще тръгнете по стъпките на новата парадигма. Старите начини на мислене ще се разрушат, докато виждате колко е абсурдно да се придържате към тях.

В крайна сметка ще осъзнаете, че не съществуват извинения, които си струва да защитавате, дори те винаги да са съставлявали част от живота ви – и радостта да се освободите от тях ще изпълни цялото ви същество. Когато победите потребността да обяснявате своите недостатъци или провали, ще се събудите за живота на вашите мечти.

--------------------------

За автора

Д-р Уейн У. Дайър е международно известен автор и лектор в сферата на самоусъвършенстването. Написал е над тридесет книги, създал е множество аудиокасети и видеопрограми и е участвал в хиляди телевизионни и радиопредавания. Книгите му Проявете съдбата си, Мъдростта на вековете, Има духовно решение за всеки проблем и бестселърите на Ню Йорк Таймс:

10 тайни на успеха и вътрешния мир, Силата на намерението, Вдъхновението, Промени мислите си, промени живота си и Сбогом, извинения! са били представени в поредици по Националната обществена телевизия.

Той е защитил докторат по педагогическа психология в Държавния университет „Уейн“ и е доцент в университета „Сейнт Джон“ в Ню Йорк.

Уебсайт: www.DrWayneDyer.com

Книги, подобни на "Сбогом, извинения!"

Мощта на пробуждането
-10%

Мощта на пробуждането

Уейн Дайър

14.40 лв.
Вие сте това, което мислите
-10%

Вие сте това, което мислите

Уейн Дайър

18.00 лв.
Сега ми е ясно
-10%

Сега ми е ясно

Уейн Дайър

20.70 лв.
Вашите слаби места
-10%

Вашите слаби места

Уейн Дайър

13.50 лв.
Вашата свещена същност
-10%

Вашата свещена същност

Уейн Дайър

16.20 лв.

Други книги от Уейн Дайър

Коментари за "Сбогом, извинения!"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах