Абонамент за бюлетин
Самочувствието. Силата да вземеш нещата в свои ръце и да живееш живота, който си избрал
-10%

Самочувствието. Силата да вземеш нещата в свои ръце и да живееш живота, който си избрал

ISBN: 9789542812562
Издател: Сиела
Издадена: 2013
Брой страници: 276
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 13.00 лв.
Цена: 11.70 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Познай себе си
Психологът и наставникът д-р Роб Йънг помага на хората да постигнат целите си. Той изнася мотивационни лекции на конференции, консултира организации и обучава индивидуално хора в това как да направят успешна промяна в кариерата си и как уверено да говорят пред публика. Той е известен със своя вдъхновен и информативен стил и помага на околните да извършат позитивни промени в живота си и да постигнат своя потенциал. Като международен лектор той говори пред бизнес лидери и предприемачи, пред търговци и колежани. Като автор е написал над дузина книги, преведени на множество езици по света, сред които международни бестселъри като „Личността: как да отключим силните си скрити страни“ (Сиела, 2011) и „Допълнителният един процент: как малките промени създават необикновени хора“ (Macmillan). Като популярен телевизионен експерт той се явява навсякъде – от новините на СNN и ВВС до Биг Брадър и като водещ на програми – например: „Как да откриеш мечтаната работа в ВВС“.

Като директор на консултантската фирма за лидерски качества Тalentspace той помага на организациите да основат центрове за оценяване, където да идентифицират служителите с високи работни резултати. Обучава и отделни личности по проблеми като например как да извършим промяна в кариерата си, как да започнем нов бизнес или как да се сдобием с повече харизма.

Получава докторската си степен по психология от Кингс Колидж в Лондон и е аспирант на Британското психологическо дружество. Той е също квалифициран личен наставник и инструктор по аеробика.

За повече информация посетете сайта www.talentspace.co.uk





ВЪВЕДЕНИЕ

Бихте искали да трансформирате живота си и да придобиете изумителна самоувереност? Добрата новина е, че това е възможно. Защото, независимо колко много или малко увереност притежавате, винаги можете да я подсилите.

Мит е, че повечето хора са уверени в себе си. Всъщност мнозина твърдят, че биха желали да се сдобият с по-високо самочувствие. Онези хора, които външно изглеждат сигурни в себе си, много често се чувстват нервни отвътре. Самоуверените на работното си място може да са срамежливи в срещите си с отсрещния пол; хората с уверено държание на събирания и купони често изпадат в паника, ако трябва да изнесат презентация пред публика. Така че ако сте сред тези, които искат да са по-самоуверени, не сте сами, компанията ви е голяма.

Самоувереността не е нещо, с или без което се раждаме. Тя не е от онези характеристики на човека, които или ги има, или ги няма, с които сме обвързани през целия си живот. Всички сме в състояние да се почувстваме по-уверени в себе си. Можем да подхранваме и развиваме самочувствието си във всяка възраст, като възприемем нов тип поведение или стратегия. Затова, независимо дали на 18 или 88, можем да се научим, да израснем, да си помогнем и да достигнем максималния си потенциал. Най-хубавото е, че вече имаме ресурсите, които са ни нужни – задачата, която си поставих при написването на тази книга, е да ви помогна да откриете и развиете тези ресурси в себе си.

Може би ви трябва повече самоувереност в дадена ситуация, например когато говорите пред голяма публика или се изправяте пред колегите, каните някого на среща, взимате изпит или се

явявате на интервю за работа. Може би се съвземате след тежка лична раздяла или пък се безпокоите за състоянието на света, в който живеем. А възможно е да си мечтаете за повече увереност в няколко различни сфери от живота. Може само леко да сте притеснени от някои ситуации, а може да ви разтрисат вътрешни съмнения и парализиращи страхове. Все едно дали за заседателната зала или спалнята тази книга предлага изобилие от лесни за приложение способи и упражнения, които ще извисят самочувствието ви и ще ви помогнат да вземете най-доброто от живота.

Книги, подобни на "Самочувствието. Силата да вземеш нещата в свои ръце и да живееш живота, който си избрал"

Личността. Как да отключите скритите си силни страни
-10%

Личността. Как да отключите скритите си силни страни

д-р Роб Йънг

10.80 лв.
Как да си бъдеш сам терапевт

Как да си бъдеш сам терапевт

Ан-Елен Клер, Венсан Трибу

19.90 лв.
Пътят на стоика към богатството

Пътят на стоика към богатството

Дариус Фору

17.99 лв.
Всичко винаги е съвършено!

Всичко винаги е съвършено!

Франсоа Льоме

18.00 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.

Допълнителни материали Други книги от Д-р Роб Йънг

Коментари за "Самочувствието. Силата да вземеш нещата в свои ръце и да живееш живота, който си избрал"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах