Абонамент за бюлетин
Пътят на себеразкриването
-5%

Пътят на себеразкриването

Издател: Лира Принт
Издадена: 2014
Брой страници: 376
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 17.00 лв.
Цена: 16.15 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
В това преработено, разширено издание на една от най-продаваните класически творби по съвременна астрология, Трейси Маркс показва как да използваме рождената карта като помощно средство за осъществяване и изразяване на нашия потенциал. „Пътят на себеразкриването” предоставя насоки за самостоятелно развитие чрез настройване към планетните влияния и дава посока на тези, които се борят с житейските проблеми. Съчетавайки астрология, дълбочинна психология и духовни учения, Маркс помага на читателя да разбере планетите като функции на вътрешни архетипи и подличности. Нейният опит като психотерапевт и духовен учител й е позволил да синтезира своите знания по психология с астрологическата си практика, за да ни предостави уникален път към себе си.

Прозренията в „Пътят на себеразкриването” вдъхват свеж, нов живот на астрологическата практика и предоставят прозрения, перспектива и средства за себеовластяване. Маркс споделя полезни съвети за това как да се подготвим и да се справяме с транзитите на външните планети – особено Нептун и Плутон, които тя обхваща в дълбочина. Авторката се занимава с изцелението на „вътрешното дете”, с женския принцип, както е изразяван от Луната, с лунните възли като израз на житейското предназначение и как да синтезираме полярността на оста им.

Това издание включва нова глава, която изяснява взаимодействието между свободната воля и съдбата, когато използваме астрологията като средство за сдобиване с повече възможности, и прави новаторски пробив с дискусията си за астрологията и квантовата физика. Провокативни въпросници и работни листове помагат на читателя да прилага уроците на живота. „Пътят на себеразкриването” е книга, която трябва да прочетете и да притежавате – независимо дали сте практикуващ консултант или студент по астрология.
Трейси Маркс спечели широк кръг от почитатели чрез рядката си комбинация от астрологически познания, психологическо разбиране и литературно умение. Тя е автор на „Изкуството на астрологическата интерпретация”, „Планетните аспекти” и „Скритото ви Аз: осветляване на мистериите на дванадесетия дом”.

Книги, подобни на "Пътят на себеразкриването"

Скритата ви същност
-5%

Скритата ви същност

Трейси Маркс

17.10 лв.
Планетните аспекти: От конфликт към сътрудничество
-5%

Планетните аспекти: От конфликт към сътрудничество

Трейси Маркс

14.25 лв.
Изкуството на астрологическата интерпретация
-5%

Изкуството на астрологическата интерпретация

Трейси Маркс

12.35 лв.
Тайният език на рожденните дати в нумерологията

Тайният език на рожденните дати в нумерологията

29.90 лв.
Мистериите на Луната
-10%

Мистериите на Луната

Ясмин Боланд

19.80 лв.

Допълнителни материали Други книги от Трейси Маркс

Коментари за "Пътят на себеразкриването"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах