Абонамент за бюлетин
Пътят към рая
-10%

Пътят към рая

ISBN: 9789547693081
Издател: Обсидиан
Издадена: 2012
Брой страници: 400
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Фантастика, фентъзи
Интелигентен трилър за любителите на свръхестествените истории и доброто фентъзи, вдъхновен от „Изгубеният рай” на Джон Милтън.

Те са сред нас. Ангелите на светлината и демоните на мрака. Войната, започнала в небесата, продължава на Земята и последната битка ще се състои скоро. Когато изгрее четвъртата кървава луна. Луцифер и прокудените от Рая негови събратя се готвят за реванш. Краят на света - такъв, какъвто го познаваме - наближава. А хората нищо не подозират...

Овъгленият до неузнаваемост труп на поп иконата Габриела Суада, открит след концерта й в Сао Пауло, хвърля в скръб милиони нейни почитатели. В необясним пожар изгаря собственикът на аукционна къща в Истанбул. Случаите на мистериозно самозапалване растат главоломно. Полицията е безсилна.

Агент Бернадет Калахан, изпратена от секретна агенция да разследва убийствата, осъзнава, че е изправена пред събития от свръхестествен характер. Има нужда от помощ - и ще я получи от ексцентричния историк Бати Лалори, който знае много за ангелите, демоните и отвъдното. Скоро двамата попадат на следите на чудовищна, излизаща извън границите на реалното конспирация, чиито цели надхвърлят и най-мрачните предсказания за бъдещето. Ключът към проникването в този привидно невъзможен, паралелен свят се крие в текстове от Стария завет, Дяволската библия и "Изгубеният рай" на Джон Милтън. Ще успее ли Сатаната да наложи своето царство? Или хората ще намерят своя път към Рая?

"Феновете на Дан Браун и Джеймс Ролинс определено ще бъдат впечатлени. Както и всички, които вярват в чудеса. И в магията на света, населен с ангели, демони и… хора."
Букрипортър

Книги, подобни на "Пътят към рая"

Поканените

Поканените

Дженифър Макмеън

25.00 лв.
Ботанически кошмари
-5%

Ботанически кошмари

Колектив

20.90 лв.
Нощната кучка
-10%

Нощната кучка

Рейчъл Йодър

18.00 лв.
Пълзи, сянко!
-5%

Пълзи, сянко!

Абрахам Мерит

15.20 лв.
Часът на вълка
-5%

Часът на вълка

Робърт Маккамън

23.75 лв.

Други книги от Робърт Браун

Коментари за "Пътят към рая"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах