Абонамент за бюлетин
Пчеличката Мая. Форми и цветове
-10%

Пчеличката Мая. Форми и цветове

ISBN: 9786191507832
Издател: Колибри
Издадена: 2016
Брой страници: 36
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 21.00x21.00
Корична цена: 5.50 лв.
Цена: 4.95 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Благодарение на Мая и нейните приятели уроците по опознаване на широкия свят са толкова забавни! Вашето дете ще научи повече за формите и цветовете заедно с отзивчивата пчеличка. Тук се втурват на помощ и други познайници на малчуганите, между които Уили, Шелби, Флип, Лара, Кралицата и госпожица Касандра. Книжката изобилства от игри, весели лабиринти, загадки и рисунки за оцветяване, подходящи за деца до 6 години.

„Пчеличката Мая. Форми и цветове“ представлява учебно помагало, което забавно и увлекателно въвежда децата от 3 до 6-годишна възраст в света на формитe и цветовете. Представено по начин, който отговаря на възрастовите особености на децата, то се съотнася към задължителната предучилищна подготовка, тъй като спомага за формирането на елементарни представи, умения и отношения, необходими за осъществяването на целите, формулирани в програмите за образователни направления за подготвителните групи. Друго предимство е и фактът, че съдържанието е представено чрез интегративни връзки между различни образователни направления в държавните образователни изисквания за предучилищно възпитание и подготовка, като например изобразително изкуство, природен свят. Предоставена е възможност детето да усвоява формите чрез оцветяване, чрез прилагане на образно-асоциативен метод, чрез догадки за животни и предмети от заобикалящия го свят, което е предпоставка за начално интелектуално развитие. Веселите животинки създават положителна нагласа към природния свят. Текстовете са преведени на книжовен български език, което осигурява условия за изпълнение на държавните образователни изисквания в тази област.

„Форми и цветове“ може да служи за занимания и подготовка на децата вкъщи. Не само пчеличката Мая, но и всяко дете ще поиска да научи формите и цветовете с това учебно помагало.

---------------

Пчеличката Мая

Най-известната пчеличка в света е родена през 1912 г. в книжката на немския писател Валдемар Бонзелс „Пчеличката Мая“ („Приключенията на пчеличката Мая“). Уили, Мая и техните приятели печелят световна популярност, след като излиза детският анимационен сериал. Излъчен за първи път на японски през 1975 г., впоследствие той е дублиран на десетки езици, включително на български.

ПРОЕКТЪТ НА STUDIO 100
Студио 100 е една от най-мощните независими ентъртейнмънт компании в света с повече от 1000 служители и офиси в Белгия, Нидерландия, Франция, Германия и Австралия.

Името Студио 100 се асоциира с едни от най-обичаните телевизионни серии в света и римейки на анимационни класики като „Пчеличката Мая“,„Викингът Вик“ и „Хайди“. Новата поредица за легендарната пчеличка Мая е на световния пазар от 2012 г. и включва 78 епизода, които са продадени в аванс на 150 държави. Игралният 3D филм ще бъде излъчен в над 100 страни.

Освен че са поучителни и забавни, книжките за пчеличката Мая са илюстрирани разкошно и са подходящи за дечица, които се учат да четат или обичат да разглеждат картинки, докато родителите им четат.

Мая е любопитна, отзивчива и мнооого свободолюбива пчеличкa с вкус към верните приятелства и справедливостта. Счита мързела за „изтощителна работа“ и често укорява приятелчето си Уили за неговото (сладко!) лентяйство. За разлика от другите работливи пчелички Мая живее на поляната, а не в кошера, и спи в цветенце под взора на звездите!

Книги, подобни на "Пчеличката Мая. Форми и цветове"

В 1-ви клас ще бъда аз
-10%

В 1-ви клас ще бъда аз

13.41 лв.
Да успееш по математика с Монтесори по методиката "Сингапур"
-10%

Да успееш по математика с Монтесори по методиката "Сингапур"

16.20 лв.
Математика. Помагало за работа вкъщи (5-7 години)
-10%

Математика. Помагало за работа вкъщи (5-7 години)

4.49 лв.
Точната книжка: за деца на възраст 2 - 2,5 години
-10%

Точната книжка: за деца на възраст 2 - 2,5 години

5.31 лв.
Точната книжка: за деца на възраст 2,5 - 3 години
-10%

Точната книжка: за деца на възраст 2,5 - 3 години

5.31 лв.
Коментари за "Пчеличката Мая. Форми и цветове"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах