Абонамент за бюлетин
Просто Маса
-5%

Просто Маса

ISBN: 9789543652556
Издател: Еднорог
Издадена: 2021
Брой страници: 416
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 21.90 лв.
Цена: 20.81 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Исторически
Самотният самурай с руска душа Масахиро Шибата се проявява като достоен продължител на великия Ераст Фандорин в новия криминален шедьовър на Борис Акунин

Всеизвестно е, че Борис Акунин е силно привързан към Япония и с новата си книга има възможност да ни демонстрира това. „Просто Маса“ впечатлява с динамичен сюжет и изненадващи обрати, но е написана с такава лекота, сякаш авторът рисува пейзаж, без да вдига четката си от платното.

В добре познатия ни стил Акунин успява да разкаже за традициите и суеверията, порядките и предразсъдъците в тази красива страна, като не забравя да прояви във всеки изгоден случай и искрящото си чувство за хумор, но и да ни накара да поразсъждаваме сериозно за отношенията между хората и света около нас.

Познаваме го като верния спътник и помощник на готовия да разследва всяко престъпление детектив Ераст Фандорин от поредицата романи на Борис Акунин.

Масахиро Шибата е истински естет като всички японци, хедонист и любимец на жените. Без него приключенията на прочутия детектив нямаше да се радват на такъв интерес, а и той често успява да фокусира вниманието върху себе си. В „Просто Маса“ той е в центъра на събитията. Останал сам след смъртта на Фандорин, Маса се завръща в родната Япония, където го очакват невероятни приключения, невероятни открития и невероятни жени.

Книги, подобни на "Просто Маса"

Седмицата на Триокия
-5%

Седмицата на Триокия

Борис Акунин

18.95 лв.
Знакът на Каин
-5%

Знакът на Каин

Борис Акунин

18.91 лв.
Звезда на челото
-5%

Звезда на челото

Борис Акунин

18.91 лв.
Огненият пръст
-5%

Огненият пръст

Борис Акунин

18.91 лв.
Яма
-5%

Яма

Борис Акунин

21.76 лв.

Други книги от Борис Акунин

Коментари за "Просто Маса"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах