Абонамент за бюлетин
Преди да се гръмнеш, прочети тази книга!
-5%

Преди да се гръмнеш, прочети тази книга!

ISBN: 9789542902584
Издател: Дилок
Издадена: 2018
Брой страници: 376
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 28.00 лв.
Цена: 26.60 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Познай себе си
Как изглеждат нещата? Решил сте да си теглите куршума, защото всичко ви е дошло до гуша? Не знаете как ще си платите сметките или как ще погасите дълговете, как да си поемете въздух? Или бракът ви е разрушен, приятелят е починал, детето е тежко болно, а тежка катастрофа е променила живота ви така, че вече не виждате смисъл в нищо? Изгубил сте уважение, някой ви е очернил, измамил или малтретирал?

Поради подобни тежки и травматични преживявания човек естествено може да се разколебае и да изгуби вяра във всичко - в себе си, в качествата си, в околните, в работата, в семейството и в смисъла на живота - във всичко, в което някога е вярвал. Чувства се безпомощен, не вижда решение, не намира изход. Но, моля ви, дръжте се, не сте там! Много хора - повече, отколкото можете да си представите - са изпадали в крайни затруднения и те стават все повече и повече - по цял свят! И за това има една съществена причина. Интересува ли ви защо тъкмо сега мнозина изпадат в лична криза? Защото точно сега във всички държави по света хората излизат на улицата, надигат глас и вдигат революции - дори в Германия?

Много от вас още преди години са чели различни книги или са слушали беседи, че ще дойде времето, когато случващото се ще засегне не само отделния човек, а цели обществени групи. Но каква е причината? И какво става, ако ни сполети? Ако някой ни измъкне килима изпод краката? Какво да правим тогава? Да се гръмнеш не е решение.

Ян ван Хелсинг говори от собствен опит, защото през 2012 г. са му се стоварили много неща, които са го изхвърлили от релсите. В тази книга той споделя с читателите своята лична "Долина на сълзите" - страданията си, но и пътя за тяхното преодоляване. Едновременно с това той представя кризите на още 36 души, които поради някакво събитие не само губят добрите си житейски позиции, но понякога стигат до ръба на оцеляването - и въпреки това отново се изправят на крака и започват да се наслажават на щастлив и пълноценен живот. И ни описват тук как са го постигали.

Книгата е заредена със сила и ни окуражава да не се предаваме, а да гледаме на тези кризи като шанс, да схващаме скрития в тях смисъл и отново да вземем живота си в свои ръце.

Книги, подобни на "Преди да се гръмнеш, прочети тази книга!"

Силата на студа

Силата на студа

Ниъл О'Mърку

23.50 лв.
Блажено дихание

Блажено дихание

Ниъл О'Mърку

23.50 лв.
Богатството, което не се купува с пари
-5%

Богатството, което не се купува с пари

Робин Шарма

19.00 лв.
12 рецепти за щастие

12 рецепти за щастие

Росица Якобс

15.00 лв.
Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него
-10%

Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него

Росен Кутелов

17.10 лв.

Други книги от Ян ван Хелсинг

Коментари за "Преди да се гръмнеш, прочети тази книга!"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах