Абонамент за бюлетин
По залез слънце
-5%

По залез слънце

ISBN: 9789549913026
Издател: НСМ Медиа
Издадена: 2010
Брой страници: 352
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 14.00 лв.
Цена: 13.30 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Назми е обаятелен мъж, офицер, завършил Военната академия "Сен Сир" в Париж, бохем, известен в артистичните среди като "Принца от Босфора". Жюлиде е негова племенница, още от детските си години запленена от неуловимо примамливия му европейски чар. Така започва тази история, разказана от класика на турската литература Решат Нури, познат у нас с романите "Чучулигата" и "Листопад", по който е създаден едноименния телевизионен сериал.

Когато между двамата припламва искрата на любовта, тя вече е 19-годишна госпожица със светски маниери, която свири на пиано и обича забавленията. При него промяната е по-драстична. Той е улегнал женен мъж, но е тежко болен и затова се е отказал от военната кариера, напуснал е Истанбул и се е преселил на остров Миконос, където притежава огромен чифлик. Жюлиде отива на острова, за да живее при чичо си Назми, тъй като след внезапната смърт на родителите й е останала сирак.

Един мъж и една жена в една невъзможна и греховна любов, от която навява магнетичното очарование на южните залези и страсти.

Книги, подобни на "По залез слънце"

Други книги от Решат Нури

Коментари за "По залез слънце"
Милка Трифонова - 05/09/2011
Не бих казала , че сюжетът на романа е много интересен и интригуващ.По-интересно става едва след 250-та страница.Иначе добър стил, добър превод.През цялото време докато четях , имах усещането , че чета роман от някой американски автор.В никакъв случай "По залез слънце"не е книгата , без която не мога.

Станислав - 11/12/2010
Здравейте аз си поръчах и трите книги на Решат Нури-"Листопад" "По залез слънце" и "Чучулигата" и да Ви кажа съм много доволен.
Тази книжарница вече е най-предпочитана за мен, тъй като с предложената отстъпка аз си покрих разходете по доставката и както казах съм много доволен ПРЕПОРЪЧВАМ тази книжарница не се колебайте!!

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах