Абонамент за бюлетин
Последното послание
-10%

Последното послание

ISBN: 9786191645053
Издател: Enthusiast
Издадена: 2023
Брой страници: 344
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Остров Йона, Западна Шотландия – черни скали са пръснати из кафявите треви, а в края на „Пътят на мъртвите“ се извисява сивият силует на манастира.

Зад брулените му от вятъра стени един от неговите обитатели е открит мъртъв. Антон Юсик е убит по особено жесток и необичаен начин – чрез екстракция на мозъка. Инспектор Грейс Кембъл се заема с разследването. След като е била отстранена от длъжност за цяла година, сега кариерата ѝ е заложена на карта.

В един проливен дъжд тя бута тежката порта на манастира и се сблъсква с трескавите погледи на петимата монаси, които го обитават. Единственото, което знаят за жертвата, е името ѝ и това, че мъжът има тайна стая, чиито стени са покрити с непонятни научни уравнения и формули.

Какво е търсил Антон? Защо са го ликвидирали с такава жестокост? Грейс не подозира, че всъщност са ѝ поверили разрешаването на една от най-изумителните загадки, пред които някога се е изправяло човечеството.

В „Последното послание“ Никола Бьогле ни представя новата си героиня – инспектор Грейс Кембъл – самотна и мистериозна жена, чието минало крие тежки тайни. А това, което на пръв поглед изглежда банална криминална история, скоро се оказва случай, който я отвежда до ледените земи на Гренландия, където тя ще направи ужасяващи за бъдещето на човечеството открития.

В основата на сюжетите на Никола Бьогле винаги стоят реални факти и събития. Тази книга не изневерява на това правило и авторът повежда читателите си на пътешествие, което ще ги ужаси, но и ще ги накара да си задават много въпроси.

Книги, подобни на "Последното послание"

Дяволският остров
-10%

Дяволският остров

Никола Бьогле

18.00 лв.
Пациент 488
-10%

Пациент 488

Никола Бьогле

18.00 лв.
Заговорът
-10%

Заговорът

Никола Бьогле

18.00 лв.
Непоисканите съвети на Вира Уонг за убийци
-10%

Непоисканите съвети на Вира Уонг за убийци

Джеси К. Сутанто

20.70 лв.
Първата лъжа печели
-10%

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

17.99 лв.

Други книги от Никола Бьогле

Коментари за "Последното послание"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах