Абонамент за бюлетин
Посланията на новите деца
-10%

Посланията на новите деца

Издател: Кибеа
Издадена: 2017
Брой страници: 280
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 13.50 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия
Да наречем децата с уникални психични качества „екстрасенси“, „медиуми“ или „индигови“, донякъде може да обясни феномена, но те не се вписват съвсем точно в тези етикети. Тези деца са често съвсем обикновени, наистина като всички нас – но погледът им към реалността на света е съвсем различен. Всъщност го виждат такъв, какъвто е, без наслоенията, нанесени от традиции, религии, образователни системи или социални ценности, свързани с „може“ и „не може“, „нормално“ и „ненормално“, „правилно“ и „неправилно“.

Очите им са бистри и широко отворени. Те наистина идват на този свят „с вдигнати щори и измити прозорци“. И недоумяват защо възрастните не виждат, не чуват и не разбират онова, което е така просто...

Децата със своето екстрасензорно възприятие не само ни показват различния начин да се живее. Крехкостта на тяхната дарба е и огромно предизвикателство към нас: ще съумеем ли да я видим и разпознаем в нейната „странност“, ще съумеем ли да я защитим, отгледаме и подхраним – за да дочакаме удивителните й плодове? Зрели, тежки плодове на едно уникално по дълбочина ЗНАНИЕ.

--------------------

Джеймс Туайман, известен още като „Трубадур на мира“, е световнопризнат автор и музикант, който обикаля света и изпълнява „Концерта на мира“ в едни от най-съсипаните от насилие и конфликти райони. Той е канен от представители на властта и хуманитарните организации в страни като Ирак, Северна Ирландия, Босна, Сърбия, Косово, Израел, Източен Тимур и Мексико, както и от Обединените нации в Ню Йорк. С уникалната си музика и международната си репутация Джейм Туайман привлича милиони хора в обща молитва, която да повлияе на мирния процес в страни, раздирани от ненавист и войни.

Проповедничеството му започва през 1994 г., когато Туайман прави музикален аранжимент на молитвите за мир от дванадесет големи религии от цял свят. Мисията му е да покаже, че всички духовни пътища водят към една и съща цел: мира. От 1995 г. насам той подкрепя няколко мащабни молитвени бдения, на които присъстват милиони хора от цял свят.

Джеймс Туайман е създател на проекта за мир „Платно с много цветове“, при който молитвите на стотици хиляди хора от земното кълбо са втъкани в едно общо платно, дълго над километър. Невероятното платно бе изложено в ООН в Ню Йорк, Пентагона във Вашингтон и бе буквално увито около Капитолия на 20 септември 2000 г.

Повече информация за програмите, организирани от Джеймс Туайман, ще намерите на неговия уебсайт www.James Twyman.com.

Книги, подобни на "Посланията на новите деца"

Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

32.00 лв.
Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия
-10%

Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия

Синди Дейл

72.00 лв.
Магия с връв и възли
-10%

Магия с връв и възли

Бранди Уилямс

19.80 лв.
Предстоящото велико пробуждане
-10%

Предстоящото велико пробуждане

Боб Фрисъл

17.99 лв.
Езотериката на бъдещето
-5%

Езотериката на бъдещето

Брад Олсън

42.75 лв.

Други книги от Джеймс Туайман

Коментари за "Посланията на новите деца"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах