Абонамент за бюлетин
Полунощ ме води към теб
-10%

Полунощ ме води към теб

ISBN: 9786191516360
Издател: СофтПрес
Издадена: 2020
Брой страници: 312
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 17.99 лв.
Цена: 16.19 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
АКО МОЖЕХТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ВРЕМЕТО НАЗАД, БИХТЕ ЛИ ИЗБРАЛИ ДРУГ ЖИВОТ?

Бен винаги е обичал декември — коледната украса, семейния обяд, празничното настроение. Но тази година всичко е различно. Връзката със съпругата му Дафне прилича на заплетен лабиринт, в който всички изходи водят към поредния скандал. Нищо чудно, че все по-често мислите му се стрелкат назад, към друг лабиринт — напълно реален. Дафне влиза в живота му по време на игра на криеница в лабиринта от храсти в студентския кампус преди петнайсет години. Открива го първа и оттогава двамата са заедно.

А ако не беше се случило така, не спира да се пита Бен. Ако тогава ме бе открила първа Алис? Въпрос без отговор. Поне до Бъдни вечер, когато странен мъж с посивяла коса и вратовръзка на елени подарява на Бен семпъл ръчен часовник. Часовникът очевидно не работи. Стрелките са замръзнали на 12 без 1. Но на следващата сутрин, когато се буди, Бен открива в огледалото 20-годишното си Аз. Календарът на стената показва, че е 5 декември 2005 г. — денят, в който за първи път целува Дафне и обръща гръб на Алис.

Сега Бен има шанса да преживее отново най-важните мигове от своя живот. Но дали този път ще открие куража да последва сърцето си?

„Полунощ ме води към теб“ е завладяваща история за любовта и загубата, за приятелството и надеждата. Вдъхновен от магията на „Коледна песен“, романът на Том Елън е топло напомняне на всеизвестната истина: животът е сбор от решенията, които вземаме.

----------------------------

Том Елън е писател и журналист, който живее в Лондон. Автор е на три тийнейджърски романа, издадени в повече от 20 страни. „Полунощ ме води към теб“ е дебютната му книга за възрастни, приета възторжено от критиците и описвана като една от най-стоплящите истории на 2020 г.

Книги, подобни на "Полунощ ме води към теб"

Семейни жени

Семейни жени

Кристина Кампос

19.95 лв.
Преследването на Аделайн

Преследването на Аделайн

Х. Д. Карлтън

30.00 лв.
Порочни истории - колекция
-5%

Порочни истории - колекция

Ана Хуанг

56.05 лв.
Тайната афера
-10%

Тайната афера

Ерика Джеймс

20.70 лв.
Неуместно
-10%

Неуместно

Ви Кийланд

17.99 лв.

Други книги от Том Елън

Коментари за "Полунощ ме води към теб"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах