Абонамент за бюлетин
Полезните съвети на "Огледала"  1 / 05

Полезните съвети на "Огледала" 1 / 05

Издадена: 2005
Брой страници: 152
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 22.00x24.00
Тегло: 0.532
Корична цена: 19.95 лв.
Цена: 19.95 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Книги за жената
“Полезните съвети на Огледала” е написана от автора и продуцента на телевизионното предаване “Огледала”, с голяма любов и признателност към зрителките на предаването и с надежда тя да стане техния дневник за красота и добро самочувствие през цялата година.

В “Полезните съвети на Огледала” е събрана информация, която ще бъде полезна на дамите през всеки един сезон. Независимо от възрастта, цвета на косата, килограмите или семейното положение, всяка една жена има нужда от собствена територия и време, отдадено на личния комфорт.

Рецептите и идеите на “Огледала” за добро самочувствие и красота са събирани през годините, от самото начало на предаването. Още от първите дни на създаването му неговия автор и продуцент Александра Иванова се води от принципа, че няма грозни жени, а само такива, които не се грижат достатъчно за себе си. Идеалът за жена далеч не се определя от килограми, сантиметри или цвят на косата, а от това дали всяка една дама е постигнала баланса между физическите си данни и своя вътрешния свят. В този ред на мисли под грижа за себе си се разбира да се правят неща, които да водят към здраве и щастие.

Съветите и рецептите на “Огледала” са подбрани внимателно, така че ежедневната програма за поддържане да представлява лесен за реализация режим.

Комбинациите от професионални грижи (на козметици, фризьори и др.) и специализираните услуги (масаж, сауна и други), които се цитират и препоръчват в книгата, имат своите алтернативи в домашни условия, които също така са описани подробно. Така грижите и средствата за тях могат да се комбинират в зависимост от наличния бюджет.

В края на всеки раздел в “Полезните съвети на Огледала” са посочени дневен и седмичен режим, който при добра организация на личното време не би трябвало да отнема повече от няколко минути сутрин, обед и вечер преди лягане, а за седмичните процедури - 2 пъти по 1 час в делничните дни и по 1 час в почивните. Всичко останало е въпрос на добра организация и навик. Създайте си навик да уважавате себе си!
Основни принципи за добро самочувствие на дамите:

Красотата наистина идва отвътре. Ако Вие се движите със самочувствие, обличате се подходящо, имате здрави коса и кожа, както и подходящ грим, тогава усмивката ще грее на лицата Ви и ще се отразява във възхитените очи на околните.

За да постигнете това, на първо място застанете пред огледалото и приемете себе си и света около Вас. Усмихнете са на несгодите на живота и помислете какви бихте искали да бъдете. Ако сте брюнетка, помислете дали не е по-добре да имате здрава коса с ефектна и подходяща за лицето прическа пред алтернативата да се изрусявате едва ли не всяка седмица и накрая на главата да остане изтощено подобие на коса.

Има млади момичета, които в заблудата си, че с тежък и тъмен грим ще изглеждат големи и “привлекателни”, накрая се превръщат в създания без личен чар и с неопределена възраст. А дамите на средна възраст, които не приемат годините си с уважение, често стигат до комични резултати. Затова трябва да акцентирам върху един важен момент – жената е красива във всяка възраст, просто трябва да позволи на тази красота да блесне.

Има жени и момичета, които вторачени в дребните несъвършенства на външния си вид, не забелязват колко са хубави в действителност. В техните очи дори и най-малката неприятна подробност се превръща в проблем номер едно. Примери за това как се самоизмъчват неуверените в себе си жени има толкова много, че не е възможно изброяването им. Затова нека решим проблема генерално и на първо място да се преборим за самочувствието си.

Огледалото може да бъде верен приятел или коварен враг. Какво отразява то, зависи само и единствено от човека, застанал пред него. Това е причината всяка една жена да повярва в себе си и да тръгне по пътя към хармонията между тялото и вътрешното си Аз. Затова се грижете за себе си всеки ден с “Полезните съвети на Огледала”!

Книги, подобни на "Полезните съвети на "Огледала" 1 / 05"

Моето бебе. Книга за спомени

Моето бебе. Книга за спомени

19.95 лв.
Наръчник по йога за лице

Наръчник по йога за лице

19.99 лв.
Нашето бебе. Албум за незабравими спомени
-10%

Нашето бебе. Албум за незабравими спомени

21.59 лв.
Моят първи албум. Албум дневник за първите пет години
-10%

Моят първи албум. Албум дневник за първите пет години

14.39 лв.
Природно студио за... красота
-10%

Природно студио за... красота

1.80 лв.
Коментари за "Полезните съвети на "Огледала" 1 / 05"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах