Абонамент за бюлетин
Позитивно възпитание за тийнейджъри
-10%

Позитивно възпитание за тийнейджъри

ISBN: 9789547615823
Издател: ИнфоДАР
Издадена: 2017
Брой страници: 304
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.50
Корична цена: 15.99 лв.
Цена: 14.39 лв.
възпитание стои идеята, че тийнейджърите все още имат нужда от своите родители, но по различен начин. Подходите в настоящата книга спомагат за изграждане на жизненоважни социални и житейски умения посредством окуражаване и гласуване на доверие, а не чрез наказания.

Милиони родители са се доверили на книгите от серията за Позитивното възпитание на Джейн Нелсън заради разумния й подход към отглеждането на щастливи и отговорни деца. Това ново издание е изпълнено с доказани, ефективни методи за справяне с родителски предизвикателства като:

Как да насърчите искрени разговори с вашия тийнейджър; как да помогнете на вашия тийнейджър да се справя в онлайн пространството; как да превърнете грешките във възможности; как да запазите здравия си разум, докато отглеждате своя тийнейджър; как да научите своя тийнейджър да преследва цел, която го прави щастлив; как да избегнете капаните на прекаления контрол и твърде голямата либералност.

---------------------

Джейн Нелсън
Доктор на науките, съавтор на поредицата „Позитивното възпита­ние“, е майка на седем деца и баба на двайсет внуци, чийто брой про­дъл­жава да расте. Тя е редовно практикуващ брачен, семеен и детски психотерапевт в щата Калифорния, както и световноизвестен лектор. Джейн и съпругът ѝ Бари сега прекарват времето си в Сан Клементе, Калифорния или в Саут Джордан, Юта. Тя е чест гост в много телевизионни предавания, като „Шоуто на Опра“, „Сали Джес Рафаел“ и „Тази сутрин“ по Си Би Ес. Книгите ѝ са продадени в повече от два милиона екземпляра.

Лин Лот е автор и съавтор на осемнайсет книги, както и семеен терапевт с магистърска степен от Университета на Сан Франциско и магистърска степен по психология от Държавния университет Сонома. Практикува от 1978 г., като помага на родители, двойки и тийнейджъри, а понастоящем работи и с хора от целия свят. В свободното си време тя обича да кара ски, да готви, да чете и да се разхожда в планината. Живее в Калифорния и Флорида със съпруга си Хал Пени. Лин е майка на четири деца и баба на шестима внуци. За повече информация за Лин посетете www.lynnlott.com.

Книги, подобни на "Позитивно възпитание за тийнейджъри"

Тормоз в училище. Насилникът, жертвата и наблюдателят
-10%

Тормоз в училище. Насилникът, жертвата и наблюдателят

Барбара Колоросо

14.39 лв.
Успяващите деца
-10%

Успяващите деца

Мишел Борба

15.30 лв.
Червеното е всъщност красиво. Мисли и факти за менструацията

Червеното е всъщност красиво. Мисли и факти за менструацията

Лучия Замоло

20.00 лв.
Развиване на фината моторика у дома
-10%

Развиване на фината моторика у дома

Даниела Одоне, Вероника Сека

21.60 лв.
Първи стъпки в самоосъзнаването на детето

Първи стъпки в самоосъзнаването на детето

Киара Пироди

16.90 лв.

Други книги от Джейн Нелсън

Коментари за "Позитивно възпитание за тийнейджъри"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах