Абонамент за бюлетин
Подари си желаното тяло!
-10%

Подари си желаното тяло!

ISBN: 9789549696257
Издател: AMG Publishing
Издадена: 2010
Брой страници: 240
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.50x19.50
Корична цена: 9.95 лв.
Цена: 8.96 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето, Книги за жената
Красивото тяло може да бъде постигнато не с диета, а с удоволствие.

"Всекидневно се срещам с жени, чието желание е да отслабнат и да се радват на по-красива фигура. Всички те вече са се убедили, че диетите не действат – ако има успех, той е временен, а цената на гладуването и ограниченията е доста висока. Тези жени са вече половин диетолози, хранят се според правилата на здравословното хранене, тренират, а резултатът е минимален.
Нещо липсва.

Ето за това, за липсващия елемент се отнася моята книга. Вашето тяло е уникално и съвършено! Защо тогава го мъчите с гладуване и забрани? Защо очаквате някой друг да ви даде решението? Открийте го сами, то винаги е било във вас. Аз ви предлагам моя нестандартен начин за постигане на желаното тяло. Помогнал е на много жени, надявам се да помогне и на вас. Той не е диета, а пътешествие към себе си, към потребностите и желанията на вашето тяло, към собствените ви бариери, към красотата в живота ви и хармонията със себе си. Тук аз съм само екскурзовод, вие определяте целта; тук отслабването не е фикс идея, а последица от едно удовлетворено тяло и една щастлива душа."

Моника Василева

Книгата на Моника Василева засяга един много важен аспект от процеса на отслабване, който дълго време е бил пренебрегван, но днес все повече специалисти го включват в терапиите и консултациите си. Това е т.нар. "ментална диета", или с други думи как самооценката, психическата нагласа и душеният баланс на човек оказват влияние върху начина му на живот и хранене, а оттам – върху външния му вид, енергията и самочувствието му. Авторката няма намерение да обяснява сложните взаимовръзки между тялото и ума. Целта й по-скоро е да предложи практическа програма, лесна за следване във всекидневието, с която да докаже, че пътят към желаното тяло – процес, смятан от мнозина за труден, би могъл да се превърне в игра и удоволствие.

Моника Василева е помогнала на повече от 200 жени да се доближат до желаното от тях тяло. Самата тя се интересува от връзката между душата и тялото още от 15-годишна, когато започва да търси рецептата за хармоничния живот в групи по йога, танци, групови медитации, природна медицина и книги за духовно развитие. Притежава диплома за специалист по спортно хранене, терапевт тяло, завършила е курсове по рейки и масаж. От 7 години е консултант по въпросите на отслабването, храненето и здравословния живот в център за красота "Евелин стил" – гр. Варна.
За въпроси и връзка с Моника можете да пишете на: Monika.vasileva@gmail.com

Книги, подобни на "Подари си желаното тяло!"

Планер на необикновената жена 3
-10%

Планер на необикновената жена 3

Моника Василева

29.66 лв.
Планер на необикновената жена
-10%

Планер на необикновената жена

Моника Василева

26.96 лв.
Защото си прекрасна!
-10%

Защото си прекрасна!

Моника Василева

17.96 лв.
Планер на необикновената жена 2
-10%

Планер на необикновената жена 2

Моника Василева

26.96 лв.
Дневник на жената творец
-10%

Дневник на жената творец

Моника Василева

15.26 лв.

Други книги от Моника Василева

Коментари за "Подари си желаното тяло!"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах