Абонамент за бюлетин
Платформа. Нека ви забележат в един шумен свят
-5%

Платформа. Нека ви забележат в един шумен свят

ISBN: 9789546564061
Издател: АлексСофт
Издадена: 2020
Брой страници: 272
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 19.99 лв.
Цена: 18.99 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Маркетинг и реклама
Ръководство стъпка по стъпка за всеки с нещо за продаване или за казване.

Добрият продукт не е ли достатъчен? Не трябва ли да може да се справя сам?

Когато имаше три телевизионни канала и два вида паста за зъби, качеството се продаваше само по себе си. Но в глобална икономика, претъпкана с милиони конкуренти, качеството е само началото. Истинското предизвикателство е да привлечете вниманието на тези, които биха купили вашия продукт или услуга. Две малки думи са се комбинирали, за да направят това начинание по-лесно, по-евтино, и по-възможно от всякога: социална медия. Уебсайтове, блогове, приложения и социални мрежи - използвани съвместно и умело - могат да ви свържат с глобалната публика.

Без пазачи на входа. Без огромни такси. Майкъл Хаят знае как от личен опит. Автор, агент и книгоиздател с над тридесет години в бранша, той е прекарал последните осем години, създавайки база от последователи, наброяваща стотици хиляди души - и всичко това, докато води най-голямото и вдъхновяващо издателство в света.

Но един лъскав уебсайт не е платформа. Страница във Фейсбук обединява милиони по същия начин. Създаването на ефективна платформа е ключът за успеха, но никак не е лесно за постигане. В "Платформа", Хаят сбива знанията си в стъпка-по-стъпка планове за това как да изградите вашата виртуална сцена, включително доказани стратегии, лесни за следване формули и практически насоки. Не ви трябва отделна книга, която да ви обясни всяко приложение, всяко решение. Необходима ви е само една книга, която дестилира всичко в ясни, утъпкани пътеки. Необходима ви е просто "Платформа".

Да изградите платформа никога не е било толкова лесно. Тайната не е в това да бъдете избрани от охраната на входа, да инвестирате хиляди долари в консултанти, или да разбирате сложни технологии. Може би това е бил билетът преди пет години, но не и днес. Социалните медии промениха всичко. Сега, за пръв път в историята, неизвестни хора - такива като вас - могат да бъдат забелязани и да спечелят много в един все по-шумен свят.

Майкъл Хаят го е направил. От нула последователи в социалните мрежи, той е изградил своята платформа до една от най-големите в света като популярен блогър и търсен говорител. В "Платформа", Хаят е събрал златна мина от опита си в кратък наръчник за изграждане на възторжена публика. Стъпка по стъпка. Доказвайки, че макар социалните мрежи да се усложняват все повече, съветите за това как да навигирате в тях могат да са лесни за следване.

Бивш председател и изпълнителен директор на "Thomas Nelson Publishers", Майкъл Хаят е автор на бестселъри, блог на високи позиции по популярност, и е водещ подкастър по теми като продуктивност, лидерство, книгоиздаване и маркетинг в социалните мрежи. Той е и успешен предприемач, чийто бизнес наскоро бе включен в Inc.5000 - списък с най-бързо развиващите се частни компании в САЩ, след като преживява растеж от 330 процента в рамките на само три години. Хаят и съпругата му Гейл живеят до Нашвил, Тенеси.

Книги, подобни на "Платформа. Нека ви забележат в един шумен свят"

Супер фокус. Пълна система за продуктивност, с която ще постигнете повече, работейки по-малко
-10%

Супер фокус. Пълна система за продуктивност, с която ще постигнете повече, работейки по-малко

Майкъл Хаят

16.20 лв.
Рисуването и бизнесът

Рисуването и бизнесът

Деян Минчев

29.00 лв.
Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.
Партньорски маркетинг For Dummies
-5%

Партньорски маркетинг For Dummies

Пол Младенович, Тед Судол

23.75 лв.
Маркетингова кука
-10%

Маркетингова кука

Брендън Кейн

13.50 лв.

Други книги от Майкъл Хаят

Коментари за "Платформа. Нека ви забележат в един шумен свят"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах