Абонамент за бюлетин
Паднали ангели

Паднали ангели

ISBN: 9789547831148
Издател: Intense
Издадена: 2010
Брой страници: 360
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 19.00 лв.
Цена: 19.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Фантастика, фентъзи
Сравнението със "Здрач" и "Новолуние" е неизбежно, а ангелите със своите свръхсили са новата тенденция в тийнейджърската литература.
"Паднали ангели" е първата книга от ангелската вълна, привлякла вниманието на Холивуд. Правата за филмиране на книгата, първа от поредица, са купени от Дисни.

Има нещо до болка познато в Даниел Григори.

Загадъчен и надменен, той завладява вниманието на Лус Прайс от мига, в който тя го вижда през първия си ден в пансиона "Меч и Кръст" в знойната Савана, Джорджия. Той е единственото ярко петно на място, където клетъчните телефони са забранени, учениците до един са пълни откачалки, а охранителни камери следят всяко движение.

Макар че Даниел не иска да има нищо общо с Лус – и полага извънредни усилия, за да се разбере това – тя не може да се откаже. Привлечена от него, както пламъкът привлича нощната пеперуда, тя трябва да открие онова, което Даниел така отчаяно се стреми да запази в тайна… дори ако то я убие.
А смразяващо студеното държание на Даниел към нея? То всъщност е начин да я защити, използван от него отново… и отново. Защото Даниел е паднал ангел, обречен да се влюбва в едно и също момиче на всеки 17 години… и да гледа как то умира. А Лус е негова спътница, прокълната да се преражда отново и отново като смъртно момиче, което няма представа кое е в действителност.

Опасна, мрачна, романтична творба...
"ПАДНАЛИ АНГЕЛИ" е трилър, който ви кара да обръщате жадно страниците...
Невероятна любовна история.

Поредицата, за която се твърди, че представя "ангели и страховити демони" се обръща към почитателите на Стефани Майър и всички любители на вълнуващите четива!

"Привлекателна смес от изкушение, невъзможна любов и свръхестествени явления, никоя тийнейджърка няма да може да устои на този герой."
Ани Хийтън

Книги, подобни на "Паднали ангели"

Паднали ангели, книга 2: Терзания

Паднали ангели, книга 2: Терзания

Лорън Кейт

19.00 лв.
Сълза – книга 1

Сълза – книга 1

Лорън Кейт

16.00 лв.
Под всяко друго име
-10%

Под всяко друго име

Лорън Кейт

4.50 лв.
Сълза, книга 2: Водопад

Сълза, книга 2: Водопад

Лорън Кейт

15.00 лв.
Сребърните очи
-5%

Сребърните очи

Скот Коутън, Кира Брийд-Райсли

18.91 лв.

Други книги от Лорън Кейт

Коментари за "Паднали ангели"
emi - 01/01/2012
МОЛЯ ВИ някой да ми каже нещо за филма на книгата ,че не мога да го открия !!!

MIms - 13/10/2010
sq posledno biva li q knigata ili da ne si pravq truda da si q vzimam 0_O vseki kazva razli4ni ne6ta....

someone - 21/08/2010
Филмът още не е излязъл!?!

gerito - 11/08/2010
mn e qko ne s1m 4ela knigata no 6te q pro4eta no filma e super :)

мили - 28/06/2010
книгата ми допада и си заслужава парите. има и филм паднали ангели . първо си мислех че е по тази книга но когато я прочетох видях че не е.въпреки че идеята на филма е по добра.

The Fallen - 23/06/2010
Koga izliza 2ta kniga ?

яки книжки - 19/06/2010
Книгите,които знам,че ще излязат са 2.Има ли още след тях ?

nina - 02/06/2010
4esno oba4e po glupava kniga ot tazi ne sam 4ela. hora ne si davaite parite za ni6to ,kato zamisal e dobra no ne e razrabotena kakto trqbva temata. super posna nqma s kakvo da te zavladee nito lubovnata istoriq e opisana kakto trqbva nito ni6to bez vsqkakav smisal.4ela sam zdra4 kade po dobre e napisana kato nqma ni6to drugo pone da se nablegne na lubovta to se vidq kakav neskoposan trilar e padnali angeli.prosto pari ne vqtara. koito iska da 4ete hubavi knigi da si kopuva nora robarts

Цвети - 30/05/2010
2-рата книга TORMENT в България ще излезе на 28-29 септември 2010година. Корицатата е невероятна!
Torment
(The second book in the Fallen series)
(2010)(http://img1.fantasticfiction.co.uk/images/n69/n346004.jpg)
Дата: 28.09.2010
ИНФОРМАЦИЯ
Колко живота трябва да изживееш, преди да откриеш някой , за когото си струва да умреш? След случилото се в Меч & Кръст, Лус беше скрита от прокълнатото си гадже – ангел, Даниел, в ново училище – пълно с Нефилими, поколение от ангели и хора. Даниел й обещава, че тя ще бъде в безопасност тук, защитена от тези, които биха я убили. В училището Лус разбира какво означават Сенките, които са я следвали през целия й живот – и как да ги манипулира, за да може да вижда в миналите си животи. Докато Лус научава все повече за себе си, осъзнава, че миналото й е единственият ключ, който може да отключи бъдещето й … и че Даниел не й е казал всичко. Какво ако неговата версия не отговаря на случилото се в миналото… какво ако Лус наистина е определена да бъде с някой друг?

Калинко - 22/04/2010
Невероятен усет за корицата!Не беше нужно да чета заглавието, любопитството ми към момичето в гората и нейната тайна ме повикаха :)Разказът е увлекателен и крие неочаквани обрати. За някои неща се досещаш, а други просто изчакваш чинно да ти се обяснят. Най-много ми допаднаха имената на част от учениците... Това си е част от играта. Не чакайте, а се впуснете в изживяването!

стр. 1 от 4
1 2 3 4
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах