Абонамент за бюлетин
Откровенията на хирурга
-5%

Откровенията на хирурга

ISBN: 9789548477970
Издател: НСМ Медиа
Издадена: 2010
Брой страници: 416
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.50
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 19.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Преводна литература, Медицина и здраве, Биографична литература
Медицината на бъдещето, пътят към светлината

Енергията на мечтите и сътворението на живота

"Нестандартен. Непредсказуем. Не съвсем земен. Посетил места, където допускат само посветени."
Даниела Кънева, журналист от БНТ

На 28 януари 2000 г. знаменитият Ернст Мулдашев, който твърди, че корените му са български, извършва първата в света трансплантация на око. Що за "птица" е този българин, който затваря последната страница на ХХ век? Кой е той – велик мистификатор, учен, пътешественик? Изобретенията на учения са патентовани в над 50 държави. Пътешественикът открива в Тибет следи от предишни човешки цивилизации. Може би наистина "не е съвсем земен", както отбелязва Даниела Кънева.

Фактите, свързани с трансплантацията, са шокиращи. И напомнят приказка, пълна с чудеса. Например - когато присаденото око, направлявано от неясна, но разумна сила, повтаря развитието на ембриона в майчината утроба, то последователно започва да свети в червено, жълто, зелено и синьо. Оказва се, че така светят т.нар. първоелементи, ако е активирана божията формула за сътворението на живота, подробно описана в древните тибетски текстове.

Книги, подобни на "Откровенията на хирурга"

Крис победи рака
-10%

Крис победи рака

Крис Уорк

18.00 лв.
Пътуване до дълбините на ума
-5%

Пътуване до дълбините на ума

Майкъл Полан

23.75 лв.
Пътуване до дълбините на ума - твърда корица
-5%

Пътуване до дълбините на ума - твърда корица

Майкъл Полан

28.50 лв.
Докторе, боли
-10%

Докторе, боли

Адам Кей

16.19 лв.
На първо място, не вреди – истории за живота, смъртта и неврохирургията
-10%

На първо място, не вреди – истории за живота, смъртта и неврохирургията

Д-р Хенри Марш

16.16 лв.

Други книги от Ернст Мулдашев

Коментари за "Откровенията на хирурга"
Рубен Лазарев, "Пингвините" - 24/07/2010
Няколко думи за повече обективност, предвид коментарите:

Да, никъде по света не може, и децата дори ще обяснят защо, да се направи присаждане на очната ябълка. Очните нерви е невъзможно да бъдат свързани по нито един от познатите на науката начини, още повече че единствено присаждането на самия орган не би могъл да доведе до никакъв резултат, защото той не е репродуктивен, т.е. не би могъл да възстанови липсващите части, камо ли да ги съедини. Дори нано-технологията в случая не ни помага.
Само че... Всичко това Е.Мулдашев го е прескочил, използвайки изцяло нов подход. Тук не става дума нито за класическа трансплантация, нито за зашиване на миниатюрен нерв. Е.М. е разработил т.н. Алоплант, изкуствено създадена, но естествена по същността си тъкан, извлечена от мъртва такава. Алоплантът успява без външна намеса да направи това, което се случва в матката на всяка една бременна от милиони години насам - да подчини процеса на зарастването и ПРАВИЛНОТО деление на клетките в засегнатия периметър, тласквайки ги към програмирано развитие. Сравнете процеса с развиването на зародиша в утробата. И между другото при използването на Алоплант отпада опасността имплантанта да бъде отхвърлен като чуждо тяло, което се случва често поради липса на прогестерон.

Гален Иванов - 23/07/2010
Не знам какъв учен е, щом се занимава с такива откровени глупости. Аз съм чел (с много мъки) една негова книга за генофонда - "От кого сме произлезли?" - и ми е напълно достатъчна. Блаватская, Атлантида, Лемурия, Шамбала и тем подобни..
А явно така наречената трансплантация на око так и не се е състояла:
"...Также стал известен в мировом масштабе пересадкой глаза женщине, после которой она якобы стала им видеть. Однако офтальмологи отрицают реальность операции пересадки глаза, ввиду принципиальной невозможности восстановления зрительного нерва. Впрочем, и сам Мулдашев говорит о пересадке только некоторых частей глаза и подтверждает невозможность пересадки глаза целиком"

Мира Димитрова - 06/07/2010
Стига с тоя мошеник, бе!

!!! - 06/07/2010
Да е жив и здрав!

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах