Абонамент за бюлетин
Откат
-10%

Откат

ISBN: 9789542808275
Издател: Сиела
Издадена: 2010
Брой страници: 232
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 142.00x21.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза, Театър, Пиеси
"Откат" е сборник с пиеси и диалози, с които Захари Карабашлиев предизвиква читателите да станат съавтори и режисьори в най-свободния театър – театъра на въображението. Границите са заличени. Родно и чуждо, локално и универсално, високо и ниско, тук и там се случват на една страница, в една стая, на една сцена. Динамично. Нецензурно. Тъжно. Смешно. И в крайна сметка – наистина. Захари Карабашлиев този път ще ви отведе към прашния под на сцената, под прожекторите, и ще прави същото, което и досега – ще разказва истории.

Книги, подобни на "Откат"

Рана
-10%

Рана

Захари Карабашлиев

20.70 лв.
Рана - твърда корица
-10%

Рана - твърда корица

Захари Карабашлиев

26.10 лв.
18% сиво
-10%

18% сиво

Захари Карабашлиев

16.11 лв.
Жажда
-10%

Жажда

Захари Карабашлиев

15.30 лв.
Опашката
-10%

Опашката

Захари Карабашлиев

17.01 лв.

Други книги от Захари Карабашлиев

Коментари за "Откат"
Димитър Аврамов - 05/01/2011
Абсолютно съм съгласен! Да чета тези диалози ми достави огромно удоволствие. Прочетох едва двайсетина страници, а се развълнувах толкова силно, защото почувствах, че почти случайно съм попаднал на нещо ценно. Успех на Захари и със сигурност ще потърся и другите му книги.

P.S.Умирам да видя тези текстове на сцена!

Дани Маринова - 16/11/2010
Харесвам Захари Карабашлиев като автор. След "18 % сиво" следя всичко, което той издава. Разказите му са ми любими. Сега прочетох и "Откат". Препоръчвам книгата на хора, които по някакъв начин са свързани с театър. Диалозите са много, много добри. Трудно се намира на българския пазар драматургия, а диалози за театър не знам друг автор да е издавал напоследък. Разбрах, че сега "Откат" се прави в ТБА от един млад режисьор. Със сигурност ще отида да гледам представлението. Горещо препоръчвам книгата! Вече я изпратих на приятели, които са актьори в чужбина и те споделиха, че са вдъхновени и от диалозите, и от пиесите. Много се радвам на успехите на Захари и му пожелавам да продължи да търси.

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах