Абонамент за бюлетин
Опасно разузнаване

Опасно разузнаване

ISBN: 9789542612469
Издател: Хермес
Издадена: 2013
Брой страници: 304
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 12.95 лв.
Цена: 12.95 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
Поредната оперативна разработка отвежда отряда на полковник Иванов в тихото градче Чорни Яр. Там опитните бойци ги очаква необичайна ситуация. В провинциалното градче се води истинска война с продажбата и употребата на дрога. Ръководителят на местната служба за контрол върху наркотрафика е наложил свои правила за борба с мафията. Подчинените му ликвидират дилъри без следствие и съд, взривяват луксозни вили на наркобарони, убиват трафиканти. В същото време в градчето съвсем легално се продават леки наркотици.

Кой е разрешил извършването на тези наказателни акции? Защо висшите етажи на властта позволяват подобна саморазправа с наркомафията? Хората на полковник Иванов трябва да проникнат в строго охраняваната сграда на службата за борба с наркотиците в Чорни Яр, за да разберат кой води нелегална война с мафията.

----------------

Лев Пучков е роден през 1965 година. Завършва Новосибирското висше военно училище към Министерството на вътрешните работи на Русия. От дете се увлича по бойните изкуства. Обича литературата и чете много.
От 1987 до 2001 г. е офицер от вътрешни войски и служи на територията на Северен Кавказ и Закавказието. Като командир на отряд в "Спецназ" се сблъсква с невероятни ситуации на насилие, жестокост и вероломство в борбата с трафика на хора, оръжие и наркотици. Участник е и в двете войни в Чечeния. Сега е капитан от запаса. След като военната му част е разформирована, той се оказва на кръстопът. Самият Пучков споделя, че е могъл да стане бандит или телохранител. Вместо това става писател. Автор е на четири серии приключенски романи. Произведенията му са наситени с много сюжетни перипетии, имат динамичен стил и като отличителна черта – самобитна ирония. Общият тираж на романите му надвишава 3 милиона екземпляра. Особено популярни са сериите "Спецназ" и "Отряд №9". От тях в България са издадени романите "Смъртта идва само веднъж", "Извънредна ситуация", "Шест секунди до взрива", "Негоден за цивилен живот", "Поясът на шахида", "Война без фронтова линия", "Стрелба без предупреждение", "Нашата лична война", "Тротилов еквивалент", "Операция Муджахидин", "Синовете на Джихада" и "Обратно броене".
За книгите си Пучков споделя, че цялата фактология в тях е взета от реалния живот, а героите му са хора, които живеят близо до нас. С всеки следващ роман той става все по-добър. Нещата, за които пише, са му познати до болка, затова на "този фронт" няма равен.

Книги, подобни на "Опасно разузнаване"

Терорист

Терорист

Лев Пучков

17.95 лв.
Изгнаник

Изгнаник

Лев Пучков

15.95 лв.
Ксенофоб

Ксенофоб

Лев Пучков

15.95 лв.
Ловец на черепи

Ловец на черепи

Лев Пучков

15.95 лв.
Специален агент

Специален агент

Нелсън Демил

19.99 лв.

Други книги от Лев Пучков

Коментари за "Опасно разузнаване"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах