Абонамент за бюлетин
Някой, който бди над мен
-5%

Някой, който бди над мен

ISBN: 9786191650873
Издател: Ергон
Издадена: 2017
Брой страници: 292
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 17.10 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи, Свети Валентин
Грант Морган е един от най-желаните и недостъпни мъже в Лондон. Той е също един от най-ефикасните следотърсачи-следователи, наричани "Бегачите от Боу стрийт". Когато се озовава край брега на Темза късно една вечер, за да разследва жертва на удавяне, Грант е зашеметен да разпознае красивото лице на Вивиан Роуз Дювал, скандално известна "нощна пеперуда". Още по-стряскащо е да осъзнае, че удавницата е жива. И тъй като никой няма намерение да се погрижи за нея, Грант отнася Вивиан в дома си и я свестява, само за да научи, че тя не може да си спомни не само как се е озовала в ледената река, но дори и коя е самата тя.

Вивиан колебливо приема твърдението на привлекателния си спасител, че е негова любовница, макар да се съмнява в своята истинска самоличност. Въпреки това, тя няма как да пренебрегне белезите по гърлото си, които доказват, че почти успешният опит да бъде удавена в Темза не е случаен. Така че сега се налага да се довери на човека, който твърди, че е неин любовник, защото животът й е в опасност. Докато Грант издирва нападателя на Вивиан, двамата неусетно се влюбват един в друг, борейки се да останат с една стъпка пред злите сили, които няма да спрат пред нищо, за да попречат на Вивиан да възвърне паметта си и опасната истина да изплува.

Любовен роман от Лайза Клейпас - това е празникт с шампанско! Главозамайващ, греховно-вълнуващ, неустоим!

-----------------

Това е първият ми исторически романс на Лайза Клейпас. Определено ми допада стилът на писането й - в него присъства една лекота. Макар, че Грант понякога е груб, на мене ми се стори очарователен. А Вивиен е сладка и добра. Тя е неговата идеална половинка. Сюжетът на книгата ми хареса и краят й също ми допадна. Определено очаквам да прочета още книги от авторката.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Някой, който бди над мен"

Езерото на мечтите
-5%

Езерото на мечтите

Лайза Клейпас

17.10 лв.
Любов, ела при мен
-5%

Любов, ела при мен

Лайза Клейпас

17.10 лв.
Дявол под прикритие
-5%

Дявол под прикритие

Лайза Клейпас

17.10 лв.
Любовни писма

Любовни писма

Лайза Клейпас

7.00 лв.
Попи

Попи

Лайза Клейпас

7.00 лв.

Други книги от Лайза Клейпас

Коментари за "Някой, който бди над мен"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах