Абонамент за бюлетин
Нощни ловци, книга 3: Нощна прегръдка
-10%

Нощни ловци, книга 3: Нощна прегръдка

ISBN: 9786191570355
Издател: Ибис
Издадена: 2012
Брой страници: 404
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 13.90 лв.
Цена: 12.51 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
Древният келтски воин Талон Моригантски е обречен на живот без любов – над него тегне вековно проклятие смъртта да застига всеки, когото обикне. Докато един ден не среща Съншайн, която е неговата сродна душа, а може би и ключът към неговото избавление...

Скъпи читателю,

Животът ми е страхотен. Имам си моето кафе с цикория, моите топли френски понички, както и добър приятел, очакващ обажданията ми по мобилния телефон. След като слънцето залезе, се превръщам в най-опасното същество, дебнещо в нощта: управлявам природните стихии и не зная що е страх. Защитавам невинните и бдя над хората, за да съм сигурен, че всички са в безопасност в един свят, където нищо не е сигурно. В замяна искам само една знойна хубавица в червена рокля, която да не иска нищо друго, освен да се наслади на една нощ с мен.

Вместо това бях блъснат от карнавална платформа на празничното шествие за Марди Гра. Едва не загинах, но една красива жена ми спаси живота. Тя не поиска нищо, освен да сподели една нощ с мен, без обвързване, без дълготрайни ангажименти.

Но напоследък все по-често се улавям, че щом я погледна, започвам да копнея за мечтите си, които бях погребал преди много векове. С не­обикновените си способности и умението да ме обърква, Съншайн е единствената личност, от която се нуждая. Но да я обичам, означаваше да я обрека на сигурна смърт. Аз съм прокълнат никога да не намеря покой, нито да позная щастието – не и докато моят враг ме дебне в нощ­та, за да унищожи и двама ни.

Талон Моригантски

---------------------------------------

ЗА АВТОРА:

Шерилин Кениън е автор на романите от поредицата „Нощни ловци“, които се радват на международна популярност и неведнъж са оглавявали класациите за най-продавани книги на „Ню Йорк Таймс“, „Пъблишърс Уикли“ и „Ю Ес Ей Тудей“. От книгите й са продадени над осем милиона копия в двайсет и седем страни.

Под имената Шерилин Кениън и Кинли Макгрегър, тя е автор на още няколко поредици, сред които „Brotherhood of the Sword“, „Lords of Avalon“ и „BAD“. Близо до град Нашвил, щата Тенеси, Шерилин Кениън води пълен с опасности живот… като всяка жена с трима сина, съпруг, менажерия от домашни любимци и колекция от мечове, от която всички от гореизброените са обсебени.

Книги, подобни на "Нощни ловци, книга 3: Нощна прегръдка"

Нощни ловци, книга 4: Танц с дявола
-10%

Нощни ловци, книга 4: Танц с дявола

Шерилин Кениън

11.61 лв.
BRZRKR, том 3
-10%

BRZRKR, том 3

Киану Рийвс

18.00 лв.
Нож от блянове
-10%

Нож от блянове

Робърт Джордан

25.19 лв.
Киндлинг

Киндлинг

Трейси Чи

25.00 лв.
Палач на богове
-10%

Палач на богове

Хана Кейнър

26.10 лв.

Други книги от Шерилин Кениън

Коментари за "Нощни ловци, книга 3: Нощна прегръдка"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах