Абонамент за бюлетин
Нощна сянка
-10%

Нощна сянка

ISBN: 9789549321456
Издател: Ибис
Издадена: 2010
Брой страници: 360
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 12.90 лв.
Цена: 11.61 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Фантастика, фентъзи
Тя може да контролира глутницата си, но не и сърцето си...
Кала Тор винаги е знаела какво я очаква: след като завърши гимназията "Маунтин Скул", тя ще бъде партньорка на алфа вълка Рен Ларош, ще се бие рамо до рамо с него, ще управлява тяхната глутница и ще брани свещените места на Пазителите. Ала когато нарушава законите на своите господари, спасявайки живота на красиво човешко момче, излязло на излет в планината, Кала започва да поставя под съмнение предначертания си път, своето съществуване и дори света, който познава. Ако последва сърцето си, може да изгуби всичко, дори живота си. Струва ли си да плати най-високата цена за забранената си любов?

Бестселър на НЮ ЙОРК ТАЙМС.
Преведена на 19 езика.


"Вълнуваща и секси, "Нощна сянка" е изпълнена с достатъчно напрежение и неизвестност, за да ме накара да прелиствам страница след страница цяла нощ. Бях мигновено въвлечена в изкусителния, заплетен свят на Андреа, където хората са просто пионки в лапите на могъща глутница вълци и нищо не е каквото изглежда. "Нощна сянка" ще ви остави да гадаете до самия край."
Бека Фицпатрик, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс "Ш-ш-шт"

"Изпълнена с любов, страст, напрежение, екшън и стихийност, "Нощна сянка" е като искрящ, тъмен диамант. Изкусно написан, завладяващ разказ за любов и предателство, който умело разглежда връзката между вярност и сляпо подчинение."
Синтия Лейтич Смит, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс "Eternal"


Андреа Креймър прекарва детството си в мечти, докато броди из горите на Северен Уисконсин. Днес тя живее в Минесота, ала продължава да смята за свой дом не Средния Запад, а Канадския щит.
Андреа винаги е обичала да пише и никога не е преставала да го прави, ала едва наскоро навлиза в дълбоките води на професионалното писане. Когато не твори, Андреа преподава история в приятен колеж за свободни изкуства в Сейнт Пол.
В малкото си свободно време тя съзерцава дърветата, спасява зайчета от хищни котки и заедно със своя съпруг измисля имена за малките си кученца, порода мопс. Освен това притежава злощастната склонност да разлива разни неща – бели килими, пазете се!

Книги, подобни на "Нощна сянка"

Трите очи

Трите очи

Морис Льоблан

18.00 лв.
Маракотовата бездна и други фантастични истории
-5%

Маракотовата бездна и други фантастични истории

Артър Конан Дойл

19.00 лв.
Последната саможертва, книга 6
-10%

Последната саможертва, книга 6

Ришел Мийд

17.91 лв.
Прахта на библиотеките

Прахта на библиотеките

Митко Маджунков

30.00 лв.
Момченцето на моста
-10%

Момченцето на моста

М. Р. Кери

19.80 лв.

Други книги от Андреа Креймър

Коментари за "Нощна сянка"
маги - 12/08/2011
Втората книга трябва да е излязла на 26 юли 2о11 в САЩ, скоро и у нас. Дано наистина има интересен развой м/у Търсачи и Стражи :]

Калинко - 22/12/2010
В такъв БУМ от книги на такава тематика, човек започва да се вглежда в детайлите и да търси уникалността в прочетеното. Ако стане така, че авторът разчита на прекалено много познати неща и няма никакво въображение, той губи. Според мен първата книга нахвърля основния сюжет, но очаквам интересен развой сред Търсачи и Вълци. На мен ми беше интересна!

Insomniac - 25/11/2010
Това е трилогия + един разказ и новела.

nina - 25/11/2010
iskam da popitam tazi kniga edna li e ili nqkakva poredica?
ako nqkoi znae predvaritelno blagodarq.

lia - 16/11/2010
zwu4i mnogo interesno .. i xubawtoto e 4e sled trupka na magi stiiwotur pisatelite widyaxa 4e i wurkolacite ne sa za izklu4wane za6totoo se pak mnogo vammpiri stanaxa ;dd

Ребека - 15/11/2010
Трябва да я прочетете задължително, защото друга като тая книжка няма!

Нюрико - 15/11/2010
Нямам търпение. Излиза на 31 ноември.

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах