Абонамент за бюлетин
Никога не ме лъжи
-10%

Никога не ме лъжи

ISBN: 9789542845911
Издател: Сиела
Издадена: 2024
Брой страници: 264
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 21.00 лв.
Цена: 18.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Щастливите младоженци Триша и Итън търсят своя мечтан дом. Когато обаче прекрачват прага на разкошната старинна къща в гората, препоръчана от тяхната брокерка, Триша вече знае, че нещо не е наред. По пътя натам ги е изненадала силна снежна буря, а в самата къща няма никого, въпреки светещия прозорец на горния етаж. Само огромният портрет на предишната собственичка ги гледа с пронизващи зелени очи.

Снежната буря се усилва, колата им е затрупана, телефоните нямат обхват и Триша и Итън остават затворени в къщата, сами със своите страхове и с тайните, които все още не са си споделили. Къщата обаче също може да им разкрие тайни и скоро Триша се натъква на тях, когато открива стая, пълна със записи от психотерапевтични сесии.

Докато се опитва да се отърве от натрапчивото чувство, че всъщност не са сами там, тя започва да изслушва записите един по един и да подрежда парчетата от пъзела на една ужасяваща история. Защо предишната собственичка на къщата е изчезнала безследно преди повече от четири години? Дали не я е убил бившият ѝ приятел, както вярват всички, или това е дело на неин пациент? И дали прекрачвайки прага на къщата, Триша и Итън също не са се превърнали в парченца от страшния пъзел?

Фрида Макфадън не разкрива бързо отговорите на тези въпроси. Тя умее да заблуждава читателите, да ги изненадва с обрати в сюжета, да оставя напрежението да се трупа, мистерията да се задълбочава и удоволствието от четенето да се усилва до последния момент. Защото, както казва един от героите в книгата: „всяко човешко същество е способно на ужасни неща, ако го подтикнете достатъчно силно“.

Книги, подобни на "Никога не ме лъжи"

Тайната на прислужницата
-10%

Тайната на прислужницата

Фрида Макфадън

19.79 лв.
Прислужницата
-10%

Прислужницата

Фрида Макфадън

19.79 лв.
Непоисканите съвети на Вира Уонг за убийци
-10%

Непоисканите съвети на Вира Уонг за убийци

Джеси К. Сутанто

20.70 лв.
Първата лъжа печели
-10%

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

17.99 лв.
Лондонски мостове

Лондонски мостове

Джеймс Патерсън

8.50 лв.

Други книги от Фрида Макфадън

Коментари за "Никога не ме лъжи"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах