Абонамент за бюлетин
Нежна завист

Нежна завист

ISBN: 9789542601876
Издател: Хермес
Издадена: 2013
Брой страници: 384
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 13.95 лв.
Цена: 13.95 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Луиз Бегшоу е британският отговор на Джаки Колинс. По-млада и по-забавна…
Мирър

Една жена може да постигне всичко, стига само да го поиска.
Луиз Бегшоу

Луиз Бегшоу е една от най-известните английски писателки.

Тя е възпитаничка на Оксфорд, член е на Британската консервативна партия и депутат в палатата на общините. Бегшоу е собственичка на недвижими имоти за милиони в Ню Йорк и организатор на редица благотворителни кампании. Едновременно с това тя е грижовна съпруга и майка на три малки деца.

Луиз Бегшоу несъмнено е блестящ пример за това, че амбициозната жена може наистина да постигне всичко.

Тя е едва четиринайсетгодишна, когато пише за в. Ди Таблет, а през 1989 г. получава наградата Млад поет на годината. Луиз Бегшоу е бивш президент на рок обществото в Оксфордския университет. На двадесет и седмия си рожден ден започва работа в Сони Мюзик Ентъртеймънт Интeрнашънъл, където работи с рокендрол групи.

Авторка е на бестселърови романа, които са преведени в над 10 страни. Адаптирала е книгите си за водещи холивудски филмови студиа. Сред написаните от Бегшоу бестселъри са “Дяволът в теб”, „Нежна завист”, „Родена в понеделник”, „Работещи момичета”, „Когато тя беше лоша”, „Филмът”, „Родена във вторник”, „Непокорни момичета”, „Жена от класа”, „Искри”, „Блясък“, „Наследнички“, “Страст“, „Желание“ и др.

„Романите й са наситени с действие, героините й са разкошни, а начинът й на писане – достатъчно въздействащ и закачлив, за да издържи на изпитанията на тези ослепителни преуспяващи героини… Допада ми!” – Дейли Мирър.

В родната й Англия името й се нарежда сред тези на най-продаваните и известни писателки. Според авторитетното издание „Мирър” Луиз Бегшоу е британският отговор на Джаки Колинс. По-млада и по-забавна…..

Въпреки милионите продадени от романите й екземпляри, Луиз скромно коментира: „Много добре знам за какво мечтаят жените и с книгите си просто им помагам да избягат от действителността, пренасяйки се в света на фантазиите си.”

Красива, интелигентна и успяла, Луиз Бегшоу печели с писателския си талант милиони верни читатели, тръпнещи да потънат в бляскавия свят на неограничените възможности, задкулисните интриги и романтичната любов. Сега тя предлага на своите почитателки поредния вълнуващ роман - “СЪДБА“.

„Внимание! Романите на Бегшоу водят до пристрастяване.”
Къмпани

------------------------

Те са четири момичета, които делят апартамент в Лондон. Алекс – току-що зарязана по факса от приятеля си и поради финансови несгоди принудена да се откаже от мечтата си да се изхранва като скулптор. Бронуен – помощник-фотограф в модния бизнес със слабост към нощните клубове и неподходящите мъже. Кийша – телевизионна асистентка, решена никога да не позволи да бъде притисната до стената от мъж. Гейл – красива маниачка на тема здраве с писателски амбиции.
В такава компания е напълно нормално Алекс да се чувства зле. Лекарство за „болестта“ й определено има – макар и в лицето на един много чаровен, много женен шеф...

Книги, подобни на "Нежна завист"

Жена от класа

Жена от класа

Луиз Бегшоу

7.00 лв.
Непокорни момичета

Непокорни момичета

Луиз Бегшоу

7.00 лв.
Страст

Страст

Луиз Бегшоу

7.00 лв.
Наследнички

Наследнички

Луиз Бегшоу

7.00 лв.
Тайната афера

Тайната афера

Ерика Джеймс

23.00 лв.

Други книги от Луиз Бегшоу

Коментари за "Нежна завист"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах