Абонамент за бюлетин
Невероятните приключения на Уинки Марлюнки
-10%

Невероятните приключения на Уинки Марлюнки

ISBN: 9789548628419
Издател: БГкнига
Издадена: 2012
Брой страници: 176
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.50x18.50
Корична цена: 9.00 лв.
Цена: 8.10 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Детска литература, Романи за деца и юноши
ОМАНЪТ

Приключенията на едно дете и баща му в един красив, романтичен и не чак толкова измислен свят ни припомнят изконните ценности, заради които си струва да живеем. Мистериозно изчезнали ученици, дошло от бъдещето момченце, зараждаща се любов, отдавна забравени легенди, които оживяват, джуджета, тайни пещери, скални манастири, пътуване с балони пълни с хелии, загадъчни плазмени телевизори и какво ли още не се завъртат в приказната вихрушка на шарения роман за деца и техните татковци. Не липсват и страшни сцени като разрушаване на лунапарк и удавяне на бизнес център в захарен памук, но за сметка на това песничките и доброто настроение са преобладаващи.

АВТОРЪТ

„Невероятните приключения на Унки Марлюнки” е дебютен за Иван Раденков роман. Заедно с книгата за татковци читателите ще имат възможност да се запозанаят с неговите „мистификациозни” хрумки, оригиналнално поднесените за деца отпределения на думи като „словосъчетания” и „абсурди” и свежия подход към развитието на сюжета.

САУНДТРАКЪТ

Група „Тролите”, в която участва авторът на книгата за татковци, изпълнява 4 авторски песни на български език, композирани специално за романа. Иван Раденков е вокалист на саундтрака, създаден за сътворените от него приключения. Песните са напълно нови, грабващи ухото и преплетени със сюжета на книгата. Авторите не крият своите пристрастия към великите детски български песни от „Неочаквана ваканция”, „Войната на таралежите”, „Васко да Гама от село Рупча” и прочие.

ИЛЮСТРАЦИИ

Лиляна Калнакова Ламер работи и живее в Лондон, но запалена от идеята придава облик на всички герои и събития, превръщайки се в съавтор на книга за татковци и придавайки и жизненост и визуалност. „Приключенията на Унки Марлюнки” са придружени от повече от сто уникални картинки, рисувани с туш.

САЙТЪТ

www.knigazatatkovci.com е създаден от Ники Генов, специално за „Книга за татковци“ и съдържа музиката, илюстрациите и много игри. Всеки може да принтира любимата си картинка за рамка на стената или да я оцвети или дорисува на компютъра у дома. Има също и конкурс за писане на две нови песнички към книжката по текст на героите, както и за създаване на нови думички и дописване на глава от романа с много награди.

ТАТКОВЦИТЕ

Най-после една българска книжка, която и татковците да могат да прочетат на своите деца. Нямаме нищо против мама, но тате също може да ни чете, нали така?! С доза романтика, но без сладникавост, бащата и детето могат да бъдат най-, най-, най- добрите приятели на света, а приключенията, които ги дебнат зад ъгъла са най-сладки, когато им се случват заедно, когато са истински и когато наистина не знаеш как ще свърши всичко.

МАЙКИТЕ

Е, и на майките не е забранено да четат от книжката. В същност ще си признаем че и мама има много осезаемо участие в романа, но главният герой си е татко!

Послание от автора за ДЕЦАТА

Ако сте достатъчно големи, можете да прочетете книжката сами. Аз например си я чета сам и много се кефя. Песничките и игрите в сайта също са страхотни. Посетете го.

Книги, подобни на "Невероятните приключения на Уинки Марлюнки"

Приключенията на Кураж Фураж, Гризни Халва и Пане Кашкавале в царство Патладжания
-10%

Приключенията на Кураж Фураж, Гризни Халва и Пане Кашкавале в царство Патладжания

Иван Раденков

22.50 лв.
Велосипедисти край езерото Папийон
-10%

Велосипедисти край езерото Папийон

Иван Раденков

13.50 лв.
Котаракът Франт и загадъчният остров
-10%

Котаракът Франт и загадъчният остров

Иван Раденков

22.50 лв.
Унки пътешества в Космоса
-10%

Унки пътешества в Космоса

Иван Раденков

8.10 лв.
Фалшив речник на смешните фрази
-10%

Фалшив речник на смешните фрази

Иван Раденков

14.40 лв.

Други книги от Иван Раденков

Коментари за "Невероятните приключения на Уинки Марлюнки"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах