Абонамент за бюлетин
Наръчник по алтернативна медицина: Деца
-10%

Наръчник по алтернативна медицина: Деца

Издател: Кибеа
Издадена: 2017
Брой страници: 128
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 17.50x21.50
Корична цена: 8.00 лв.
Цена: 7.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето, Отглеждане и възпитание на детето
Лечебни съвети за 25 често срещани заболявания

Поради незрялата си имунна система бебетата и малките деца са податливи на най-различни често срещани заболявания. Въпреки че повечето от тях не са сериозни, болестите при децата винаги стряскат и тревожат родителите. Умението да ги разпознаваме и да избираме най-подходящото лечение е от решаващо значение както за бързото облекчаване на симптомите, така и за спокойствието на цялото семейство.

Книгата обхваща основните детски заболявания – от кожни проблеми до дихателни нарушения и шарки.

Авторите на наръчника предлагат както описание на симптомите и конвенционалната терапия, така и съвети от трите главни алтернативни течения – традиционна китайска медицина, хомеопатия и билколечение.

Благодарение на „Наръчника по алтернативна медицина: ДЕЦА“ всеки родител може да вземе информирано решение за здравето на собственото си дете.

------------------

Конвенционална медицина

Д-р Кристин Густафсон имаше частна интегративна практика в Алфарета, щата Джорджия, в която съчетаваше конвенционални и допълващи терапии.

Притежаваше сертификат по холистична медицина и бе завършила Програмата по интегративна медицина в Университета на Аризона. За съжаление, тя почина през август 2012 г. Беше член на Американската асоциация по холистична медицина и Американската асоциация по интегративна медицина.

Д-р Елизабет Борд е член на Американския съвет по анестезиология и притежател на сертификати по медицина на болката, интегративна и холистична медицина. През 2014 г. получи сертификат от Института по функционална медицина. Беше близка приятелка и колега на д-р Кристин Густафсон.
Собственик и основател е на практиката „Функционална медицина – Атланта“ в Алфарета, Джорджия.

Традиционна китайска медицина

Д-р Джуолинг Рен е специалист по ТКМ с над двадесетгодишен опит, член на Американската асоциация по интегративна медицина, както и президент и основател на Американската фондация за интегративна медицина и на Китайския институт по ТКМ с клиники в Минеаполис и Сейнт Пол, Минесота. Преди това е била завеждащ отделението по акупунктура в болницата „Ксюан“ в Пекин.

Хомеопатия

Бет Макоън е възпитаник на Северния колеж по хомеопатия със собствена практика. Член е на Дружеството на хомеопатите, автор е на многобройни книги и е консултант по здравни въпроси на различни списания, вестници и телевизионни предавания. Водила е курс по допълващи терапии на студенти в Нюкасъл, Англия.

Билколечение

Д-р Дейвид Кифър е семеен лекар с богат опит в билковата и интегративната медицина. Научноизследователските му трудове и преподавателската му дейност обхващат различни университети и конференции на национално и международно ниво. Интересите му са насочени към латиноамериканската етноботаника и основаната на доказателства билкова медицина. Д-р Кифър е сътрудник на Центъра по интегративна медицина в Университета на Аризона и клиничен асистент в Катедрата по семейна медицина в Университета на Уисконсин в Мадисън.

Книги, подобни на "Наръчник по алтернативна медицина: Деца"

365 сензорни игри, съвети и упражнения за деца от 0 до 5 години
-5%

365 сензорни игри, съвети и упражнения за деца от 0 до 5 години

Илияна Хинова

18.91 лв.
Дали всичко е наред
-10%

Дали всичко е наред

д-р Никола Клун

17.99 лв.
Как да отглеждате вашето дете с мозъчно увреждане
-10%

Как да отглеждате вашето дете с мозъчно увреждане

Глен Доман

25.20 лв.
Повелители на съня

Повелители на съня

Алексис Дюбиеф

23.00 лв.
Моето сексуално образование. За деца до 6 години
-10%

Моето сексуално образование. За деца до 6 години

Жоселин Робер, Джоан Джейкъб

13.50 лв.

Други книги от Д-р Кристин Густафсон

Коментари за "Наръчник по алтернативна медицина: Деца"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах