Абонамент за бюлетин
Мъжете, любовта и сексът
-10%

Мъжете, любовта и сексът

ISBN: 9789549696011
Издател: AMG Publishing
Издадена: 2007
Брой страници: 208
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Книги за жената, Философия, психология, етика, Психология и психоанализа
* Какво кара мъжа да се влюби?
* Защо мъжете изневеряват?
* Какво искат в леглото?
* Какво най-много искат от връзката?
Изненадващите и проникновени отговори ще намерите тук – на страниците на "Мъжете, любовта и сексът". Авторът на книгата Дейвид Зинченко – главен редактор на списание Men’s Health, използва резултатите от проучване на статистическата компания "Харис Интерактив", проведено с повече от 5000 мъже и жени, и разшифрова мъжете – обяснява как действат, как мислят и какво искат от връзките си. Зинченко – автор на бестселъри от списъка на вестник "Ню Йорк Таймс" – използва статистически данни и лични впечатления на мъже, за да изясни всичко – от това, защо млъкват, когато се карате, до момента, в който разбират, че са намерили Жената. Това забавно и полезно упътване ще помогне на жените да разберат мъжете в живота си на всеки етап от връзката – първи срещи, караници, раздели, сдобрявания, брак и всичко останало – за да проникнат в често озадачаващото мъжко съзнание. Питате как ли? С помощта на рубрики, като:

Кажи това, а не онова: Перфектните стратегии за комуникация, с които жените ще получат каквото искат и ще накарат мъжете да се разкрият!

Овладени мъжки тайни: Невероятната истина за чувствата на мъжете и съвети, как да разберете на какъв етап точно се намира той!

Най-добрият шифър за разгадаване на мъжете: Какво означава, ако той не остане за през нощта; когато ревнува до полуда; когато сумти, докато разговаряте; когато ви подари кухненски уред за рождения ден? Плюс разгадани хиляди други мъжки мистерии!

Жените недоумяват: Отговори на най-трудните въпроси на жените относно мъжете. Защо не може да се извини? Защо не може да води спор като възрастен? Защо не уцелва тоалетната чиния?

В "Мъжете, любовта и сексът" хиляди мъже признават какво чувстват и мислят за жените и секса и какво подпомага и какво пречи на отношенията им с тях. Отговорите, впечатленията и признанията им не само ще ви изненадат и разсмеят, но и ще ви помогнат да разберете мъжете значително по-добре, като междувременно ще укрепят връзката ви.

Дайвид Зинченко е главен редактор на списание "Men‚s Health", писал е тематични статии за вестниците "Ню Йорк Таймс", "Лос Анджелис Таймс", "Ю Ес Ей Тудей" и често е гост на предаването "Днес" на телевизия Ен Би Си по теми, свързани с мъжете и връзките. През 2003 г. попада в класацията на списание "Пийпъл" за 50-те най-желани ергени.

Книги, подобни на "Мъжете, любовта и сексът"

Моята сбъдната мечта
-5%

Моята сбъдната мечта

Ивелина Рускова

11.40 лв.
Смела, а не перфектна

Смела, а не перфектна

Решма Сауджани

20.00 лв.
В леглото с мъжа ти: Бележки на любовницата
-10%

В леглото с мъжа ти: Бележки на любовницата

Ника Набокова

14.39 лв.
Действай като жена, мисли като мъж

Действай като жена, мисли като мъж

Стив Харви, Динийн Милнър

17.95 лв.
Момиче, измий си лицето

Момиче, измий си лицето

Рейчъл Холис

14.95 лв.

Други книги от Дейвид Зинченко

Коментари за "Мъжете, любовта и сексът"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах