Абонамент за бюлетин
Мръсотията - автобиографията на Motley Crue

Мръсотията - автобиографията на Motley Crue

ISBN: 9789549232745
Издател: Адикс
Издадена: 2009
Брой страници: 456
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Английска
Размери: 15.00x23.50
Корична цена: 23.00 лв.
Цена: 23.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Музика, Биографична литература
Уиски и порно звезди, тунинговани коли и катастрофа.рофи, черни кожени дрехи и високи токчета, свръхдози и смърт... Това е животът на Motley Crue – групата, която пие най-много, бие се най-упорито и притежава най-много сексапил и арогантност в целия свят. Техните небивали подвизи са нещата, които ги правят рок легенди. Те забиха най-готините мацки, дадоха начало на най-кървавите битки, купонясваха с най-големите наркодилъри, и успяха да огледат отвътре всяка затворническа килия от Калифорния до Япония. Те посветиха цяла една кариера на това да живеят на ръба, преминавайки през най-красивите фантазии и най-мрачните трагедии. Томи се жени за две жени, които са едни от най големите секссимволи по целия свят; Винс уби човек и загуби дъщеря си, болна от рак; Ники взе свръхдоза, "възкръсна от мъртвите", само за да се надруса пак на следващия ден, а Мик простреля една жена и се опита да обеси собствения си брат... Но това е едва началото. Подхранвани от всякакъв вид дрога, до която можеха да се докопат, и от неприлично големи количества алкохол, подтиквани от ярост и запътили се право към Ада, Motley Crue преминаха като ураган през две десетилетия, оставяйки след себе си развратени жени, порутени хотелски стаи, разбити коли, невротизирани мениджъри и изпочупени крайници - и всичко това до ден днешен кара музикалната индустрия да ги почита. Всички тези неописуеми деяния, да не говорим за страшните последици от тях, са изведени на показ в "Мръсотията".

Тук (директно от Ники, Винс, Томи и Мик), е нецензурираната версия на цялата величествена история, която може да накара стомахът ви да се преобърне. Сред тези страници, за първи път са побликувани писмата на Томи до Памела, писани от затвора: признанията на Мик, че страда от неизлечима болест, която бавно
отнема живота му; преживяванията на Винс, когато погребва собствената си дъщеря – и развалината, в която се превръща животът му след това; мъчителното страдание на Ники, когато се опитва да се справи с цял един живот, подхранван от гняв (поради това, че е бил изоставен), как той открива семейството, което никога не е подозирал, че съществува, и как след това загубва и него. Всичко това е придружено от многобройни редки, непубликувани досега фотографии, както и снимки от полицейски досиета и ръчно написани текстове на песни. Никой не е пощаден. Нито Ози Озбърн, Vanity, Aerosmith, Хедър Локлиър, AC/DC, Лита Форд, Iron Maiden, Памела Андерсън, Guns N’ Roses, Дона Д’Ерико, RATT - нито дори и онези две момичета от Далас, Тексас.

Не се заблуждавайте! Тези типове са гении. Те създадоха глем метъла и след това го захърлиха в прахта. Продадоха повече от четиридесет милиона албума от Shout at the Devil до Dr. Feelgood. Прекосиха света по турнета десетки пъти и още имат белезите, с които да го докажат. Задържаха своите отявлени фенове, във време, когато всеки ден се раждаха нови поп звезди. Motley Crue оставиха своя отпечатък върху цяло едно поколение на MTV. Те са итинската рокендрол банда. И ако не го вярвате, прочетете "Мръсотията". Представата ви за декадентство няма да е същата...

Книги, подобни на "Мръсотията - автобиографията на Motley Crue"

Джеймс Хетфийлд. Вълкът от Metallica

Джеймс Хетфийлд. Вълкът от Metallica

Марк Еглинтън

25.99 лв.
Жената в мен
-10%

Жената в мен

Бритни Спиърс

17.99 лв.
Една светлина гори
-10%

Една светлина гори

Марек Томс

19.79 лв.
Леми. По бялата линия

Леми. По бялата линия

Леми Килмистър

36.90 лв.
Леми. По бялата линия

Леми. По бялата линия

Леми Килмистър

26.90 лв.

Други книги от Ники Сикс

Коментари за "Мръсотията - автобиографията на Motley Crue"
Нев - 29/12/2010
Книгата е много добра!Аз съм голяма фенка на групата.Сега търся автобиографичната книга на Ники Сикс на български.Някои ако знае къде мога да я намеря да пише..!! : ))

Петър - 27/12/2010
Много "цветна" книга с яки истории и приключения. Бих я чел още веднъж. Роооооок!!!

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах