Абонамент за бюлетин
Мисли от сърцето: Свободата да бъдеш себе си
-10%

Мисли от сърцето: Свободата да бъдеш себе си

ISBN: 9789547421332
Издател: Слънце
Издадена: 2008
Брой страници: 248
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 10.00 лв.
Цена: 9.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Познай себе си
"Имаме толкова много любов в този свят и тъй много обич в сърцата си, а понякога забравяме това. Мислим си, че не е достатъчна или пък, че е твърде малко. Така че таим в себе си онова, което чувстваме или се боим да се освободим от него. Страхуваме се да му дадем израз. Но онези от нас, които желаят да се учат, осъзнават, че колкото повече любов си позволим да изпратим на света, толкова повече извира у нас и я получаваме изобилно. Тя е безкрайна и неподвластна на времето..."
Луиз Хей

Позната като една от най-ярките представителки на движението за самопознание и самопомощ, Луиз Хей е помогнала на стотици хиляди хора по всички краища на планетата да "излекуват живота си" и да променят в положителна посока мисленето си, себе си и респективно – своя свят.
Още през 70-те години на 20 век, много преди да стане модерно да говорим за връзката между духа и тялото и преди т. нар. "книги за самопомощ" да заемат огромен пазарен дял в световен мащаб, авторката на "Вярвай в себе си" разкрива пред своите читатели силата на позитивното мислене и ги учи как да получат най-доброто от живота, било то по отношение на любовта, семейството, здравето, професионалната реализация или контактите с хората около тях.
В "Мисли от сърцето" Луиз Хей разглежда някои от най-важните аспекти на човешкото съществуване – правото на избор, вярата, отношението към семейството, любовта, загубата, скръбта, свободата, хармонията (и възможна ли е тя?), гневът, вината, отговорността и много други.
Без да бъде назидателна или да дотяга с пространни теоретични обобщения, Хей ни предлага конкретни и ясни формули и решения на житейски ситуации, с които се сблъскваме много по-често, отколкото ни се иска. А многобройните положителни мисли за всекидневна медитация и самоусъвършенстване ще помогнат на читателя на тази книга да добие увереност и да повярва, че може да се справи с всяко изпитание, пред което се изправя, и да получи от живота много повече, отколкото има в момента.
По думите на авторката, в тази книга са събрани медитации и практики за духовно лечение, чиято цел е да ни водят и да бъдат наш помощник в моменти на трудности.


Луиз Хей е прочута авторка на книги за самопознание, най-известните от които са "Излекувай живота си", "Вярвай в себе си!", "Промени живота си!" и "Радвай се на живота!". Те са преведени на 29 езика в 35 страни. Повече от 25 години Л. Хей помага на милиони хора по света да изградят увереност, самоуважение и любов към себе си.

Книги, подобни на "Мисли от сърцето: Свободата да бъдеш себе си"

Довери се на живота
-10%

Довери се на живота

Луиз Хей

18.00 лв.
Силата е в теб
-10%

Силата е в теб

Луиз Хей

14.40 лв.
Излекувай живота си!
-10%

Излекувай живота си!

Луиз Хей

14.40 лв.
Блажено дихание

Блажено дихание

Ниъл О'Mърку

23.50 лв.
Силата на студа

Силата на студа

Ниъл О'Mърку

23.50 лв.

Други книги от Луиз Хей

Коментари за "Мисли от сърцето: Свободата да бъдеш себе си"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах