Абонамент за бюлетин
Мисли и забогатявай: За жени
-10%

Мисли и забогатявай: За жени

ISBN: 9789547833081
Издател: Locus
Издадена: 2020
Брой страници: 408
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Книги за жената, Философия, психология, етика, Познай себе си
Как да използвате силата си, за да постигнете успех и значимост?

Жените са бъдещето на бизнеса. Според скорошна статистика през последното десетилетие жените контролират две трети от потребителското богатство. И въпреки това бизнес заглавията и историите за успех са написани от и за мъже - пръскащи съвети, които не вземат под внимание уникалните женски качества. Тази мощна мотивационна книга е съчетание от вечната класика за успеха на Наполеон Хил и примери от живота и работата на забележителни жени, чертаеща мастър план за повсеместен успех на жените. За жените, устремени да създадат идеалния живот.

Открийте 13-те стъпки към успеха през погледа и опитността на жени, постигнали успех и значимост. Научете от първоизточника как да преодолявате трудности и да се възползвате от възможности - от семейни дела до издигане в кариерата до създаване на собствен бизнес. Заменете отчаяните опити да жонглирате между личния си живот и работата със стремежа към един голям живот, изпълнен с любов, хармония, удовлетворение и успех.

Лехтър се връща към класиката на Наполеон Хил от гледната точка на съвременната жена. Без да отрича, че съветите относно богатството може да са еднакви за жените и мъжете, тя настоява, че различните ценности, присъщи на жените, изискват и различна гледна точка. Всяка глава започва със съвременен преглед на книгата на Хил, след което предлага уроци и споделен опит, както и интервюта с преуспели жени, приложили философията му. Тази книга е най-добрият избор за всяка дъщеря, внучка, племенница, сестра или приятелка, която си поставя сериозни цели и е готова да работи здраво за реализацията им и постигането на живот, изпълнен с приключения, възможности и финансова отговорност. Адриана Тригиани Фокусът на книгата върху жените и изобилието от цитати на успешни жени е приятна промяна в доминиращо мъжкото звучене на други подобни заглавия. В допълнение към насоките как читателките да формулират собствени стратегии Лехтър ги повежда през програма, фокусирана върху вярата (религиозна или друга), придобиването на познание и важността на въображението и постоянството.

"Почитателките на Хил ще се зарадват да видят книга, която отдава дължимото на техните амбиции."
Publisher's Weekly

"Вярвам, че "Мисли и забогатявай: за жени" е правилната книга, написана в правилното време, за да поднесе науката на Наполеон Хил за личния успех на милиони жени. Съдбата ѝ е да се превърне в класика за всички дами, които имат желание да реализират потенциала си. Д-р Джеймс Блеър Хил, внук на Наполеон Хил. Тази книга ще повлияе на животите на милиони жени по цял свят и с право, тъй като принципите, за които пишат и Наполеон Хил, и Шарън, са универсални и ще работят за всекиго, навсякъде. Всяка жена, която превърне съдържанието на тази книга в част от начина си на мислене и на живот, ще постигне всяка цел, която си постави."
Боб Проктър

---------------
Шарън Лехтър е автор, международен говорител, филантроп и основател на Плати първо на семейството си. Тя е и съавтор на международния бестселър "Богат татко, беден татко". Издала е и два бестселъра в съдействие с фондацията "Наполеон Хил" - "Мисли и забогатявай: на три фута от златото" и "Да прецакаш дявола". Участник е в националните бордове на Организацията на жените президенти, "Childhelp" и "EmpowHER", и е член на управителния съвет на "Enterprising Women".

Книги, подобни на "Мисли и забогатявай: За жени"

Новата любима аз
-10%

Новата любима аз

Ариела

22.50 лв.
Книга за мама, защото тя е толкова специална

Книга за мама, защото тя е толкова специална

Даяна Крейг

20.00 лв.
Богинята си ти
-10%

Богинята си ти

Морган Мильориси

18.00 лв.
Огън момиче
-10%

Огън момиче

Кара Алвил Лейба

10.80 лв.
Тихо! За това не се говори
-10%

Тихо! За това не се говори

Десислава Христозова

17.96 лв.

Други книги от Шарън Лехтър

Коментари за "Мисли и забогатявай: За жени"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах